KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, pronájem: - nevýherní zábavní automaty Organizace turnajů a ligových soutěží v šipkovém sportu.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011. Kooperace českých a slovenských firem s evropskými firmami v oblasti elektrotechniky a strojírenství. Import (dovoz) elektrotechnických materiálů: -kabely a vodiče -vodiče na vinutí -permanentní magnety -izolační trubičky -teplotní čidla -komutátory -systémy požární ...

Prodej, oprava: -mobilní telefony a příslušenství.

Svítidla od výrobců a z diskontního skladu se slevou! Produkty: - svítidla - osvětlení - lustry - lampy - žárovky - zářivky - výbojky - osvětlovací technika pro vaše interiéry, exteriéry, kanceláře, domy.

Společnost DAWICOM s.r.o. je: - výrobce nejširšího sortimentu základnových antén a anténních systémů (klastrů) pro všechna WiFi, WiMAX a LTE kmitočtová pásma - výrobce klientských antén, integrovaných do pokročilého klientského řešení v jednom boxu, pro všechna WiFi, WiMAX a LTE kmitočtová pásma - výrobce malých, nicméně však velmi ...

Nabídka kartových systémů pro aplikace v dopravě a elektronických platebních systémů včetně vývoje, provozu, podpory a zpracování dat.

Bezdrátový internet UNET: pro lakality Choceň, Sruby, Dobříkov, Rzy, Zámrsk, Dvořisko, Vysoké Mýto, Slatina, Kosořín, Zářecká Lhota, Loučky, Svatý Jiří, Oucmanice, Brandýs nad Orlicí, Hemže, Mostek, Skořenice, Koldín, Běstovice, Újezd u Chocně, Chloumek, Plchůvky, Plchovice, Kostelecké Horky, Čermná nad Orlicí, Čičová, Korunka, Horní ...

Montáž, servis, oprava, revize: -plynospotřebiče, plynové spotřebiče a zařízení: -topidla, sporáky, ohřívače, kotle aj. Výroba: -technických plynů. Práce: -přípravné stavební práce.

Montáž, servis: - zabezpečovací zařízení do automobilů. Prodej: -elektrické nářadí.

Prodej, e-shop: - akumulátory - nabíječe - střídače - střídače pro fotovoltaiku - zdroje na DIN lištu, spínané zdroje, zdroje pro řídící systémy

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Maloobchod, prodej, instalace a služby v oblasti elektroniky : -elektronika -elektrospotřebiče. Reklamace zboží nebo info o stavu vyřízení reklamace - 582340514. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:00 - 18:00 Sobota 9:00 - 12:00 Neděle —

Komplexní řešení zabezpečení objektů Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektrická požární signalizace - systémy průmyslové televize.

Oprava, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - čištění kotlů. Záruční a pozáruční servis a oprava: - kotle DAKON, DESTILA, THERMONA, KARMA.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů.

Společnost v oblasti telekomunikační techniky s důrazem na vlastní produkty: - GSM produkty - pobočkové ústředny

Člen ICEM Bourges - Francie - tvorba, realizace a prezentace elektroakustické hudby na DAT, CD, VIDEO.

Maloobchod, e-shop: - světelné zdroje - svítidla - elektroinstalační materiál.

Prodej, eshop: -digitální příjmače -set-top-box

Nabízíme prodej a opravy hudebních nástrojů, zvukové i osvětlovací techniky a příslušenství.

Prodej, maloobchod, servis a opravy: -radiostanice všech typů -mobilní, pevné i vozidlové. Služby: -výstavba radiových sítí na klíč.

Prodej techniky: - zabezpečovací - měřicí - komunikační.

Maloobchod, prodej: - napájecí, spínací zdroje.