KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
U nás nakoupíte světelné zdroje všech možných druhů a určení, svítidla domácí, průmyslová, venkovní, včetně speciálních svítidel, jako jsou svítidla do výbušných, agresivních nebo jinak nestandardních prostředí. Na všechna u nás prodávaná svítidla, a nejen na ta, Vám dodáme náhradní díly, či Vám pomůžeme s jejich opravou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odšťavňovače -CHAMPION, GREEN STAR -kamenné obilné mlýnky -destilační přístroj AQUA 5 -mnohoúčelová domácí pekárnička -biomisky na klíčení semen.

Zastoupení firmy Fujitsu. Velkoobchod, prodej, návrhy, instalace, montáž: - výpočetní technika - počítače - počítačové sítě - datová infrastruktura.

Opravy a servis digitálních i analogových fotoaparátů, objektivů a výměnné optiky pro zrcadlovky. Čištění čipu CCD.

Prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: -MERLONI, INDESIT, ARISTON-pračky, myčky, sušičky, digestoře, elektrické sporáky, kombinované i plynové sporáky -GORENJE-pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby, bojlery, odsavače par -ELSAP-sporáky -KONČAR-sporáky SEV 6040 GUK -NARDI, WROZAMET-sporáky elektro i kombinované ...

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Prodej: -hardware a software -počítačové sestavy. Prodej a instalace: -docházkový systém, docházkové systémy -přístupový systém, přístupové systémy.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

INTERNET: -připojení na internet -kompletní služby. Prodej zboží: -distributor firmy Ferimex v ČR -kabely, antény, koncovky, DVL -příslušenství k počítačové síti.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Autoalarm servis Dodání, montáž: -autoalarmy -zabezpečovací zařízení a systémy -autorádia -alarmy -vyhledávací systémy.

Velkoobchod, maloobchod prodej: - osvětlovací technika - světelné zdroje - svítidla - žárovky - zářivky.

Autorizovaný servis, opravy: - AEG - ELECTROLUX - ZANUSSI.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Vývoj, výroba: -elektronické systémy. Výroba: -stroje a přístroje pro zemědělství: -přepravníky drůbeže -provozní elektronické váhy -přístroje pro měření a záznam klimatických veličin -pomůcky a přístroje pro chovatele -software pro zemědělství.

Maloobchod, prodej: - měřicí technika pro telekomunikace a radiotelekomunikace.

Projekce, dodávka, montáž: - zabezpečovací a požární systémy – EZS a EPS - kamerové a sledovací TV systémy – CCTV - anténní a satelitní systémy – STA a SAT - docházkové systémy a systémy kontroly vstupu – ACCESS - telekomunikační systémy - domácí telefony a videotelefony - mechanické zabezpečení, dveřní technika - počítačové rozvody a ...

Montáž, opravy, revize: -elektrická zařízení.

Zakázková výroba kuchyňských linek včetně 3D návrhů a zaměření v místě montáže. Prodej italských kuchyní značky Lube Over a kuchyňských spotřebičů.

Anténní, satelitní a internetové rozvody pro rodinné i bytové domy, družstva, společenství vlastníků, hotely a penziony. Ozvučujeme bary, restaurace, obchody a jiné komerční prostory kvalitními sestavami firem Pioneer a Bose. Poskytujeme vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu v Trutnově a okolí.

Prodej: -čističe vzduchu -zabezpečovací technika -klimatizace Výroba: -čističe vzduchu pro restaurace -speciální čidla a systémy dle zadání -měřící technika. Speciální elektrické opravy: -přístroje -čističky vzduchu Pobočka: Rýzmberská 391 345 06 Kdyně tel.:604240420