KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Montáž, servis: - zabezpečovací systémy - pult centralizované ochrany.

Pobočka. Maloobchod, prodej, prodej na splátky: -chladničky, mrazničky CALEX, SAMSUNG -elektrospotřebiče ETA (vysavače) -vestavné spotřebiče -elektrické a kombinované sporáky MORA -pračky WHIRPOOL, PHILCO, ROMO, ARDO -elektrické bojlery TATRAMAT -elektroinstalační materiál -holící strojky -audio, videokazety -elektromotory MEZ ...

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje - zvuková technika. Půjčovna, pronájem: - zvukové aparatury - osvětlovací a projekční technika. Instalace, montáž: - ozvučení hal a diskoték.

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Elektrické a elektronické přístroje a zařízení - DC měniče napětí 24V/12V, 48V/12V a pod.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku Výroba razítek a vizitek Renovace tonerů

Prodej, montáž, servis: -zabezpečovací systémy -telekomunikační technika -kamerové systémy -EUROTEL-mobilní telefony. Prodej: -spotřební elektronika-leasing -anteny -elektrospotřebiče.

Přímý dovozce, dealer výrobků Canon. Velkoobchod, maloobchod, servis: - kancelářská technika - faxy - kopírovací stroje

Provádíme elektromontáže automatizačních systémů, projekce a instalace požárních zabezpečení.

Kompletní dodávky výpočetní techniky a příslušenství.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - repasované počítače.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Výroba, instalace a opravy: - elektronická zařízení.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče.

Kancelářská a telekomunikační technika. Autorizovaný prodej a servis kancelářské techniky: -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, ČESKÝ MOBIL -kopírovací stroje -registrační pokladny -psací stroje -skartovací stroje -přenosné telefony, faxy, záznamníky -digitální diáře a databanky -etiketovací kleště, TENZA a DYMO kleště ...

Výroba, prodej: - kuchyně včetně spotřebičů - kuchyňské linky.

Anténní satelitní technika - prodej, instalace, servis

Prodej, servis, pronájem: -spotřební elektronika -značky: PANASONIC, THOMSON, JVC, SHARP, SAMSUNG, LÖEWE. Provozovna: -Jindřichův Hradec, Jarošovská 119/II -Jindřichův Hradec, nám.Míru 86/I -Třeboň.

Vysokorychlostní připojení k síti Internet. Internetová telefonie VoIP Prodej, servis: -výpočetní technika, software a spotřebním materiál pro tiskárny.

Prodej, oprava, servis: - počítače Apple - periférie - software - spotřební materiál.

Projekce. Areálové a objektové rozvody: -telefonní rozvody -datové sítě (LAN) -strukturovaná kabelová síť -místní, evakuační a areálový rozhlas -přístupové systémy, systémy sledování docházky a automatického objednávání zboží -přepážkové vyvolávací systémy -dorozumívací a vyvolávací zařízení ve zdravotnictví -elektrická zabezpečovací ...

Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.