KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

TNT Music Shop. Hudebniny, bazar, prodej, e-shop: - hudební CD, DVD, BlueRay, LP, MC - audio, video nosiče. Sídlo firmy: - Asejevova 1609/2, Ostrava - Zábřeh.

Zástupce pro východní Čechy. Prodej, maloobchod: - zabezpečovací systémy - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace(EPS) a další doplňkový sortiment.

Projekty, projektová činnost elektro. Činnost: - silnoproudá elektroinstalace - řešení přípojek a sítí NN - veškerá občanská vybavenost - světelné technické projekty, včetně výpočtu osvětlení. Slaboproudá elektroinstalace: - telefonní instalace - počítačové sítě - elektronické zabezpečení objektů - požární signalizace - ...

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Služby: - masáže, masérské a regenerační. Oprava, montáž, revize: - elektrozařízení - elektrospotřebiče, spotřebiče - elektrorozvaděče, rozvaděče. Obchodní činnost.

Komplexní audiovizuální služby: - konference - semináře - školení - gala večírky - award nights - koncerty - výstavy - prezentace - uvedení nových porduktů na trh.

Společnost je certifikována ISO 9001:2001. Projekt, dodávky na klíč, montáže, elektroinstalace, telekomunikace: -zabezpečení zařízení budov, objektů, hal -EZS elektronická zabezpečení signalizace -EPS elektrická požární signalizace -zafukování optických kabelů, trubek a mikrotrubiček -svařování optických kabelů -přeložky ...

Pronájem, prodej, služby: -prodej svítidel -doplňky pro veřejné osvětlení - stožáry, výložníky, svítidla -zahradní osvětlení -svítidla bazénová, pochůzná, interiérová, průmyslová, LED -světelné zdroje - zářivky, žárovky, výbojky, halogenové žárovky, komplaktní žárovky -návrhy a výpočty projektů pro osvětlení včetně úsporných projektů ...

Elektroinstalační práce. Výroba: - rozvaděče - komponenty pro výtahy.

Anténní a satelitní zařízení, prodej, montáž, servis. Opakovače signálu pro mobilní telefony GSM. Partner CSLink a Skylink.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Dodávka, montáž: - elektrická zařízení.

Prodej, maloobchod: - audio, domácí kino, reproduktory. Pobočka: - Zahradní 10, 702 00 Ostrava.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -elektronické zabezpečovací zařízení - zabezpečení zboží proti krádeži - požární signalizace - kamerové sledovací okruhy - telefonní ústředny a rozvody.

Největší značková prodejna SONY v ČR. Autorizovaný prodejce SONY, velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment značky SONY dovážený do ČR -poslechová místnost s reproboxy i dalších značek (ELAC, MAGNAT, TANNOY) -domácí kina v různých cenových kategoriích -kamerový koutek se střihovým pracovištěm -PLAYSTATION 1 a 2 s ...

Prodej: - spotřební elektronika.

Služby: -projekt, montáž a servis elektronických zabezpečovacích zařízení -ovládání telefonem -zabezpečení a dálkový dohled -montáž autopříslušnství

Distribuce a velkoobchod: - činnost technických poradců v oblasti akustiky ozvučovacích a osvětlovacích systémů - výroba instalace a opory elektronických zařízení.

JANE SECURITY Dodávka, montáž: -zabezpečovací systémy.

Činnost: - inženýrská - projektová Montáže, výroba: - elektro, rozvaděče - řídící systémy - měřící a regulační technika Realizace, montáž: - počítačové sítě Kancelář, prodejna PC&FOTO: - Jičín, Lidické náměstí 14