KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba: - elektrorozvaděče. Elektrikářské práce.

Provoz a servis výherních hracích automatů a další zábavní techniky. Nabízíme: - široké spektrum výherních hracích přístrojů - kulečníků - šipkových automatů - mechanických fotbalů od všech předních světových výrobců.

Prodej, servis: - mobilní telefony.

Společnost ETC MEDIA s.r.o. vznikla v listopadu 2006 díky zkušenostem personálního týmu v oblasti audiovizuální techniky se specializací na pronájem a prodej velkoplošných LED obrazovek. Na vzniku ETC MEDIA s.r.o. se jako minoritní vlastník podílela firma ETC.CZ s.r.o., která již několik let působí na českém i zahraničním trhu Informačních ...

Výroba, montáž vzduchotechnických jednotek, servis, dodávky na klíč dle dodané dokumentace Blansko, Brno: -vzduchotechnika, klimatizace Toshiba, Sinclair a jiné -vzduchotechnická potrubí a příslušenství -teplovzdušné vytápění, větrání a odsávání budov -průmyslové odvětrávání hal -ventilátory -odsávání stoláren a svařoven -digestoře pro ...

Instalace anténních systémů: -pozemní i satelitní -anténní rozvody -digitální stanice ze satelitu -měření TV signálu -montáž televizních antén.

Maloobchod, prodej: -zabezpečovací technika -kamerové systémy -požární technika -docházkové a přístupové systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -elektroinstalační materiál.

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Internetový prodej: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -telefony -výpočetní technika -nářadí -zahradní potřeby.

Nabízíme telekomunikační technologie a dodávky a montáž slaboproudých a síťových aplikací

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Pobočka. Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -spotřební elektronika. -počítače, notebooky. -tablety, čtečky. -skenery, tiskárny. -mobilní telefony, navigace.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Pobočka. Prodej: - mobilní telefony, příslušenství - hudební přehrávače - GPS navigace.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, e-shop: - mobilní telefony, mobily - příslušenství k mobilním telefonům - MP3, MP4 přehrávače.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Průmyslová automatizace. Výroba rozváděčů.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, E-shop: - informační a komunikační technologie - software, hardware - počítače, tiskárny - monitory - laserové tiskárny - výpočetní technika - kancelářská elektronika.

Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Elektroinstalační, elektromontážní práce. Montáž: - elektronická požární signalizace (EPZ) - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - strukturovaná kabeláž - hromosvody.

Oprava, servis: - elektrospotřebiče - plynospotřebiče.

Elektronika. Komplexní služby: -prodej -instalace -servis záruční i pozáruční TV, audio, video elektronika.

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí, kuchyňské potřeby -svítidla, osvětlení -elektroinstalační materiál.

Prodej, dodávka, servis, opravy: -výpočetní technika.