KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej a pronájem nápojových automatů, kávovarů, strojů na espresso a strojů na vodu. Komplexní řešení pro firmy, kanceláře i gastroprovozovny.

Prodej: -spotřební elektronika -drobné elektrospotřebiče -svítidla -kancelářská technika. Opravy: -spotřební elektronika. Služby: -kopírování.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Oprava, opravy, servis: -chlazení, mrazení -klimatizace, vzduchotechnika.

Montáž, servis, oprava: - kancelářská a reprodukční elektronika. Poskytování fotografických služeb.

Projekce, montáž, dodávka, prodej, servis, poradenství: - vzduchotechnika, klimatizace - pro společenské místnosti, hotely, haly, restaurace, kuchyně, kanceláře, školy, rodinné domy, byty.

Elektromontážní práce: - elektromontáže průmyslových hal, stavebních objektů. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Prodej: -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -železářství (kamna, kotle) -elektro -bílá technika, sporáky -malé elektrospotřebiče -instalační materiál.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - CAD/CAM systémy - stroje a zařízení pro oděvní, obuvnický, automobilový a čalounický průmysl. - ID systémy TSC, Avery Dennison a RFID Prodej TTR tiskáren a systémů čárových kódů Centrála: NEOTEC, spol. s r.o. Jinonická 804/80 158 00 Praha 5

Maloobchod, prodej: -elektrické spotřebiče. Elektrovýroba.

Opravy, servis: -jehličkové tiskárny PC, pokladní kasy -inkoustové (ingoustové) a laserové tiskárny -hlavičky tiskáren -všechny značky záruční i pozáruční servis CANON, MINOLTA, HEWLETT PACKARD, EPSON, COMPAQ, TOSHIBA, IBM*, APPLE, SHARP, STAR, BROTHER, PANASONIC, KYOCERA apod. Služby: -přijímáme opravy dobírkou.

Satelity Trilobit. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, montáž, servis, opravy: - satelitní technika, zařízení - satelitní komplety. Digitalizace TV rozvodů. Satelitní příjem - v rodinných i panelových domech. Sídlo firmy: - Frýdecká 391/60, Vratimov.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče.

EZK Elektronika Velkoobchod, maloobchod: - elektronické součástky - stavebnice a moduly NF zesilovačů, NF korekčních předzesilovačů, indikátorů, filtrů, teploměrů, převodníků, napájecích zdrojů apod.

Výroba a prodej: - počítačové skříně - spínané napájecí zdroje - dotekové senzory.

Autorizovaný prodej Konica Minolta. Prodej, servis, oprava, pronájem: - barevná a černobílá multifunkční zařízení - barevné a černobílé kopírky - barevné a černobílé tiskárny - originální spotřební materiál Konica Minolta.

Prodej: - GPS navigace, pda a další elektro - Pda-navigace - E-shop.

Stavby, stavební činnost: - rekonstrukce - bytová jádra - stavební úpravy objektů - likvidace stávajících objektů, demolice - topenářské a vodoinstalatérské práce - podlahové vytápění - vnitřní dlažby a obklady. Stolařské a zámečnické práce. Elektro: - projekční, revizní činnost, montáž - elektroinstalace. Velkoobchod, ...

Firma FIT ELEKTRA provádí veškerou elektromontážní práci na zařízení nn a vn, práce do 1000V se specializací zaměřenou na : -domovní a bytovou elektroinstalaci -nebytové prostory -hromosvody -revize -společné prostory panelových domů -topné kabely a rohože -opravy elektrických spotřebičů -kamerový a bezpečnostní systém. Poradenská ...

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Velkoobchod: - světelné zdroje - baterie - elektronika.