KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Prodej, opravy a servis: -repasované elektrospotřebiče -pračky, lednice, mrazáky, sušičky -sporáky, myčky.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Velkoobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - elektroinstalační materiál, elektromateriál: - kabely, lištové rozvody, jističe, pojistky, odpojovače, chrániče, stykače, rozvaděče, krabice, svorkovnice, vypínače, zásuvky, motorové spouštěče, svítelné zdroje a příslušenství, ventilátory, termostaty, topné spirály, zemnění, ...

Prodej, maloobchod: -elektrické spotřebiče.

Satelitní pohotovost - Non-stop podpora pro Dreambox a IPBox Instalace, servis, montáž, podpora a prodej sateliní techniky, TV - LCD / plazma, domácí kina, ... Prodej, repasy, servis: -PC, notebooků všech značek.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -spojovací materiál. -elektroinstalační materiál.

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej LED žárovek a svítidel za super ceny. Záruka 3 roky na všechno zboží!. Online prodej zboží přes E-shop. Možnost obchodní spolupráce.

Výrobní závod firmy. Montáž: -elektronické psací stroje. Výroba: -plastové díly -klávesnice -elektronika -osazování desek (desky) logiky (SMD technologie, automatové osazení) -typová kolečka pro EPS.

Zastoupení firem: -TATRAMAT -MORA. Prodej, montáž, servis: -elektrospotřebiče -akumulační kamna -boilery, sporáky -průtokové ohřívače -elektrické rozvody a přihlášky -kontrola spotřebičů (počítače, varné konvice).

Prodej, montáž a servis zařízení pro satelitní příjem a TV antén.

Poradenství, návrh, prodej, modernizace, opravy: -počítače, PC. Výukové a uživatelské počítačové programy.

Výroba: -elektrická rozvodná a spínací zařízení.

Prodej, maloobchod: -repasované počítače (PC**) -mobilní telefony:

Prodej: - chladničky, - digestoře, - mikrovlnné trouby, - sporáky, - pračky, - myčky, - vinotéky. - značkové spotřebiče 2. jakosti, klasické i na vestavbu, - Liebherr, AEG, Siemens, Bosch, Bauknecht, Küppersbusch

Servis iPhone, prodej Servis počítačů Apple: - servis rovněž u zákazníka - profesionální, česky a anglicky hovořící technici - možnost zapůjčení náhradního zařízení po celou dobu opravy - pozáruční servis zajišťujeme u většiny značek, záruční u nás zakoupených - rychlá reakční doba

Prodej, servis, oprava: -kopírovací stroje.

Prodej: -automatické pračky, myčky, chladničky, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery WHIRLPOOL, MAPS, CANDY, ZANUSSI, GORENJE, INDESIT, IGNIS, CROSLEY, PHILCO, SAMSUNG, CALEX, ARDO, DAEWOO, MORA, ROMO-ZEROVAT, AEG. Služby: -záruční a pozáruční servis -dovoz, zapojení a předvedení zdarma -běžné opravy do 24 ...

Elektromontážní firma Práce: -elektrikářské. Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Vyrábíme rozvaděče nízkého napětí

Prodej počítačů a příslušenství: - počítačové sestavy HALL3000 - notebooky - inovace počítačů - monitory - náplně do tiskáren. - baterie a ostatní příslušenství k PC nebo mobilům - díly do PC - elektro zboží (konektory), kabely audio a video... - RC modely a příslušenství - vybrané typy mobilů a jejich příslušenství.