KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost GSMobil Group, a.s., vznikla v roce 2001 transformací společnosti GSMobil CZ Communication, s.r.o., která byla založena v roce 1997. Prodej a servis mobilních telefonů. Autorizovaný distributor: -Motorola -Nokia -Panasonic -Siemens -Sony Ericsson -XDAQtech.

Elektroinstalace. Slaboproud: - domácí telefony - rozvody EPS, EZS - počítačové sítě - kamerové systémy - strukturované kabeláže. Stavby, stavební práce: - půdní vestavby - bytová jádra - sádrokarton - podhledy.

Montáže a servis, opravy: -elektrospotřebiče.

Prodej, montáž, opravy a servis chlazení, klimatizací i autoklimatizací, chladicích a mrazicích boxů, domácích ledniček a mrazniček.

Výroba, vývoj: - elektronická zařízení do nákladních a osobních vozů, automobilů TATRA - elektronické regulátory - elektronické jednotky - měniče napětí - korektory prosvětlení ovladačů - adaptéry signálů - filtry alternátorů - komparátory palivových rezerv - testovací a diagnostická technika.

Montáže, rekonstrukce, oprava, údržba: - veřejné osvětlení. Montáže: - kabelové soubory NN - elektroinstalace. Revize: - elektrické zařízení NN - elektrické spotřebiče a přenosné nářadí.

Prodej: -digitální fotoaparáty. Služby: -fotografické -průkazové fotografie -svatební fotografie.

Fotopotřeby. Fotografické služby. Specializovaný maloobchod - fotopřístroje a fotomateriál.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - zastoupení značek: ARDO, POLAR, CALEX, ORAVA, OTF, OVP, THOMSOM, GRUNDIG a dalších.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej, servis: -nové počítače. -použité počítače.

Komplexní dodávky technologického zařízení pro televizní studia včetně montáže a projekce: -profesionální elektronika SONY -TV studia -automatizace TV vysílání -dabingová studia -záznamová média pro profesionální použití -technologický nábytek pro studia -výroba-atypické doplňky.

Internetový obchod provozujeme od roku 1999. Specializujeme se především na domácí spotřebiče, elektroniku a kancelářskou techniku. Domácí spotřebiče volně stojící, vestavné: - drobné kuchyňské přístroje - žehličky - holicí strojky, zastřihovače - chladničky - klimatizace - mikrovlnné trouby - mrazáky - myčky nádobí - ...

NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Prodej, opravy a servis: -repasované elektrospotřebiče -pračky, lednice, mrazáky, sušičky -sporáky, myčky.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektrospotřebiče.

Velkoobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - elektroinstalační materiál, elektromateriál: - kabely, lištové rozvody, jističe, pojistky, odpojovače, chrániče, stykače, rozvaděče, krabice, svorkovnice, vypínače, zásuvky, motorové spouštěče, svítelné zdroje a příslušenství, ventilátory, termostaty, topné spirály, zemnění, ...

Prodej, maloobchod: -elektrické spotřebiče.

Satelitní pohotovost - Non-stop podpora pro Dreambox a IPBox Instalace, servis, montáž, podpora a prodej sateliní techniky, TV - LCD / plazma, domácí kina, ... Prodej, repasy, servis: -PC, notebooků všech značek.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -spojovací materiál. -elektroinstalační materiál.

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej LED žárovek a svítidel za super ceny. Záruka 3 roky na všechno zboží!. Online prodej zboží přes E-shop. Možnost obchodní spolupráce.