KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, servis: -osobní počítače (hardware) -software - účetní programy. Služby: -správa počítačových sítí.

Prodej, servis: -automatické pračky -myčky -sporáky -varné desky -trouby.

Služby: - komplexní dodávky elektrických zařízení - dodávky elektroinstalačních materiálů - projektování a konzultační činnost - veškeré elektromontáže silnoproudé techniky a jejich instalace - slaboproudé, datové, zabezpečovací, telekomunikační, klimatizační a jiné rozvody - realizace průmyslové automatizace, montáže a seřízení ...

Vývoj, malosériová výroba přístrojové techniky.

Prodej, servis: -osobní počítače Hewlett Packard -mobilní výpočetní technika -servery -stavba nových PC na zakázku -komplexní řešení počítačových sítí -digitalní fotoaparáty a videokamery -periferie. Servis a poradenství v oblasti informačních technologií.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče

Prodej, převíjení: - převíjení asynchronních třífázových jednofázových motorů od 0, 1 do 55 kW - převíjení, opravy kalových a oběhových čerpadel - převíjení elektromagnetických brzd a spojek - převíjení vibrátorů, dvouotáčkových motorů - opravy dopravníkových elektroválců - prodej nových elektromotorů - prodej náhradních dílů a ...

Elektroslužby. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní. Nové elektroinstalace: - rodinné domy, byty, nebytové prostory, sklady. Opravy, rekonstrukce, úpravy elektroinstalací, rozvodů. Montáž: - anténní rozvody - domácí telefony, inteligentní elektroinstalace, audio a video vstupní systémy BTICINO - elektrické spotřebiče - ...

Oprava: -televizní příjímače.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby, zboží - papír - školní potřeby - spotřební materiál - kancelářská technika - kancelářský nábytek - pracovní pomůcky, úklidové prostředky, drogerie.

Informační technologie. Nabízíme: - komplexních služeby v oblasti: - poradenství, dodávky, servisu a podpory v celém spektru informačních technologii IT.

Technické zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí - např. koncertní turné, firemní akce pro VIP klienty i menší folklorní festivaly: - podia - zvuk - světla. Agenturní a pořadatelský servis.

LED osvětlení budov, průmyslových staveb, kanceláří, obchodů. Dekorační osvětlení zahrad, barů, clubů, ...

Činnost: - elektroinstalace Prodej: - elektrospotřebiče - elektronářadí

Výroba: - rozvaděče - elektromontáže - zabezpečovací systémy EPS a EZS.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej: -bílé zboží, vestavné spotřebiče elektrospotřebiče -lednice, mrazničky, vinotéky, pračky, myčky, sporáky, dřezy, vestavné chladničky, vestavné trouby, varné desky, vestavné mikrovlnné trouby, espressa, vysavače, sušičky, odsavače par.

Monitorování a sledování vozidel. Vývoj, výroba a distribuce: - elektronické systémy pro silniční a kolejová vozidla - vyhodnocení spotřeby pohonných hmot.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - spotřební materiál - počítače - tiskárny - software - snímače a tiskárny čárových kódů - pokladny a vážní systémy - sportovní pohár a trofeje.

Společnost se zabývá dovozem domácích spotřebičů a elektroniky.

Prodej, montáž: - antény, satelity.

Produkty: kabeláže kamerové systémy optické sítě rozvaděče aktivní prvky zabezpečovací systémy antivirové řešení.

Světlo - Lux, pražský soukromý velkoobchod se svítidly: - svítidla pro osvětlení interiérů - luxusní svítidla na zakázku - osvětlení penzionů, hotelů a restaurací - průmyslové osvětlení, zářivková tělesa.