KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Opravy a odborné čistění: -průmyslová elektrotechnika -regulační obvody -zdroje -měniče -převodníky. Testujeme a repasujeme záložní baterie.

Opravy automatických praček, myček nádobí, sporáků, chladniček a mrazniček, mikrovlnných trub, bojlerů a další bílé techniky určené pro domácnost, elektrického ručního nářadí.

Velkoobchod elektronika: -kabelážní systémy, optické kabely -počítačové komponenty. Výhradní distributor pro ČR produktů TYCO Elektronics, TYCO Elect, AMP NETCONNECT.

Výroba: - svítidla s originálním designem - křišťálové lustry - strasové lustry výstava: Kamenická 450 Kamenický Šenov 473 14 tel/fax: 487 722 117 Mob: 737 248 849 email: vystava.prousek@seznam.cz

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Internetový obchod Digiset se zabývá prodejem satelitní techniky najdete zde komplety pro digitální a satelitní vysílání, sestavy, přijímače, set top boxy. Vedeme zboží od předních výrobců satelitní techniky SHOWBOX, DREAMSKY, DIWAY, SATELITA, VU+, HDBOX a řady dalších.

Prodej a servis výpočetní techniky. Návrh a realizace sítí (Linux, Novell, Windows NT). Prodej digitálních fotoaparátů a kamer.

Prodej, e-shop: - svítidla - zářivková - venkovní - stropní - nástěnná - kuchyňská - dětská - stolní.

Velkoobchod: - lustry - ověsy - mosazné lité díly Export a import: - lustry a svítidla - mosazné lité dílce

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Opravy: -lednice -mrazáky -chlazení.

Prodej, měření, montáž i ve výškách, servis, oprava: -satelitní technika značek NOKIA, HUMAX... analogové a digitální -anténní systémy značek ALCAD, IKUSI... individuální a společné včetně náhradních dílů -kamerové systémy připojitelné i na anténní systém.

Vše pro chlazení a klimatizaci: - klimatizace pro byty, kanceláře i průmyslové prostory - chladiče vody - tepelná čerpadla - chladicí a mrazicí nábytek - chladicí a mrazicí boxy - průmyslové technologie chlazení.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

ELEKTRO EURONICS, OD PRIOR Prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče. Otevírací doba: Po - Pá: 9.00-19.00 So: 9.00-13.00

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - domácí elektrospotřebiče, bílé zboží.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Montáž, servis, opravy: - signalizace: - elektrická - požární - zabezpečovací.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace Ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí Příslušenství: - potrubí spiro - ohebné hadice - tvarovky, přechody, kolena - výustky, talířové ventily - filtry, tlumiče hluku, ...

Prodej, montáž, instalace, opravy: -výrobky a zařízení spotřební elektroniky -AUDIO-VIDEO. Montáž, prodej: -antény, TV rozvody -satelitní technika.

Nahrávací studio: - vícestopé nahrávání, mastering a úpravy nahrávek - záznamy živých koncertů - nahrávání pěveckých sborů - výroba hudby na zakázku - zprostředkování splátek - převod magnetofonových pásek a gramodesek na CD či DVD - zajištění ozvučení akcí.

Prodej, oprava, servis, instalace, e-shop: -výpočetní technika -software -počítače, PC.