KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Revize, projektování, projekce: -elektrické zařízení. Školení elektrotechniků.

Prodej: - radiomaterirál, radiosoučástky - odpory - tranzistory - diody - integrované obvody.

Elektromontáže a elektroinstalace pro byty, domy a objekty k podnikání. Zavádíme elektrické vytápění, přímotopné i akumulační. Dále zavádíme elektronické zabezpečovací systémy, domácí telefony, TV i SAT. Revize elektro a zednické dokončovací práce.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál vodiče, kabely, svítidla, jistící prvky, jističe -domácí komunikační technika. Prodej výrobků firem: GAYER, KABLO Velké Meziříčí, KABLO Kolín, TESLA Stropkov, ABB Jablonec, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, ELEKTROSVIT Nové Zámky, GPH Kynšperk nad Ohří, SCHRACK, SCHNEIDER, FaG, ...

Maloobchod, prodej: -lustry a svítidla -prodej z katalogů -kancelářská svítidla -zahradní svítidla.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -pračky, chladničky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče -elektronika -spotřební elektronika -elektroinstalační materiál -telekomunikační technika. Služby: -nákup na měsíční splátky -odvoz zboží zdarma -zákaznická karta na slevy až 5% z původní ceny.

Prodej: -elektro -kamenný i internetový obchod. Pobočky: -Horní Planá, nám.48 -Kaplice, Pohorská 120

Nabízíme vám širokou paletu služeb v oblasti IT technologií, počínaje prodejem osvědčených počítačů Compia (www.compia.cz), přes antiviry Eset (www.antivirovapohotovost.cz) až po kamerové systémy. Vše samozřejmě včetně kvalitního servisu jak pro jednotlivce, tak i pro větší společnosti.

Maloobchod, velkoobchod. Prodej: -svítidlo Massive, Eglo -elektroinstalační materiál -bílá technika Zanussi, Electrolux, Whirpool, Bosch, Polar. Služby: -doprava -zapojení voda, plyn, elektrika -splátkový prodej -akceptace platebních karet -akční ceny, slevy -domácí kino(poslechová místnost) -velké parkoviště zdarma.

Obchod, prodej, autorizovaný servis JUNKERS, BAXI, ARISTON: -kotle ústředního topení plynové JUNKERS, BAXI, ARISTON -ohřev vody TUV: -náhradní díly PO 35 -elektrické bojlery 5-500 l -elektrické průtokové ohřívače -čištění, odstraňování vodního kamene rozvodů ÚT a TUV -čištění spalovacích prostorů kotlů plynových, na topný olej i ...

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí

1A Opravy praček, myček a jiných domácích spotřebičů, prodej náhradních dílů, opravy praček Šitbořice, opravy praček Břeclav, opravy praček Brno opravy praček Hustopeče u brna, opravy praček Klaobouky u Brna, opravy praček Brno, opravy praček Mikulov, opravy praček Pohořelice, opravy praček Hodonín, opravy praček Kyjov, opravy praček Vyškov a ...

Distribuce: -hardware. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika -PC sestavy -tiskárny -fotoaparáty -počítačové komponenty.

Montáž a opravy elektrických zařízení a hromosvodů. Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Průmyslové zboží Prodej: -vodoinstalační materiál -instalační materiál topení a plynu -elektrické a plynové spotřebiče -elektromateriál -nářadí.

Výhradním distributor výrobků FUJIFILM pro Českou republiku. Produkty: -filmy -fotoaparáty -záznomová média -pictrostaty, pictrografy -minilaby -spotřební materiál pro minilaby -foto-kino -profi objektivy a příslušenství pro profesionály i amatéry. -zn. Manfrotto, Sigma, Fuji, Ilford, Seconic, Kodak, ...

prodej a servis výrobků elektroniky a domácích spotřebičů značky SONY.

ELEKTRO Prodej a servis: -elektrospotřebiče -elektronika.

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Obchodní a inženýrská společnost zastupující tyto firmy: -FRAMATOME CONNECTORS FCI*: -konektory a koncovky pro veškeré civilní, vojenské, telekomunikační a letecké aplikace -SOURIAU: -konektory pro průmyslové a vojenské použití -PENNY & GILES: -komponenty pro řídící systémy (joysticky, trackbally, sensory ...

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Prodej, záruční a pozáruční servis frankovacích a obálkovacích strojů pro hromadné zpracování korespondence.