KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost C.A. System s.r.o. je výhradním dovozcem autoalarmů a příslušenství elektronických zabezpečovacích systémů italského výrobce META System, který patří ke špičce v tomto oboru již více než 25 let.

Firma Favia s.r.o. je gestorem servisu FAGOR pro Prahu a střední Čechy.

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, opravy: - mobilní telefony, příslušenství: - T-mobile, EUROTEL - radiostanice, vysílačky: - NOKIA - SIRTEL - MOTOROLA - ALINCO - DANITA - ALBRECHT - DNT* - satelitní technika - GPS* globální poziční systém, družicový navigační systém - DMX* (digitální ...

Prodej, montáž, servis, údržba: -elektrická zabezpečovací signalizace -elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult centrální ochrany -kamerové systémy-průmyslová televize -kontrola docházky a vstupu -domácí telefony a videotelefony -systémy kontroly obchůzek -automatické závory -automatické brány otevíravé ...

Maloobchod, prodej: -svítidla-KOJI, ESTO, MASSIVE, RENDL, EGLO, LUMINEX. Provozovny: -Protivín, Liberec, Jihlava.

Plynová zařízení. Projekty, montáže, revize, servis: - plynových zařízení - topných systémů. Plynové, kondenzační kotle, elektrokotle, solární ohřev.

Servis a prodej elektrospotřebičů.Zásilkový prodej příslušenství a náhradních dílů el.spotřebičů zejména značek: Záruční : ZELMER BOHEMIA EIO-vysavače

Provozujeme a pronajímáme výherní automaty, VLT videoloterní terminály, elektromechanické rulety, elektromechanické kostky, MP3 jukeboxy, elektronické šipky, kulečníky a stolní fotbálky.

Záruční i pozáruční servis: - automatické pračky - myčky nádobí - šicí stroje.

Opravy: - spotřební elektronika.

Prvky k odstínění elektromagnetického záření. Výroba komponentů pro elektrotechnický průmysl (počítače, mobilní telefony...). PŘESNÁ STROJÍRENSKÁ VÝROBA V OBORECH: -komponenty pro mobilní telefony -lisování (postupové lisy) -lisování a tváření elastomerů, vytlačování -pletení kovových textilií -pokovování LAIRD TECHNOLOGIES NABÍZÍ ...

Hrací a výherní automaty: - pronájem - servis - prodej - zřizování herny.

Domovní telefony, přístupové systémy: - výhradní dovozce a zástupce italské firmy BPT s.p.a. pro ČR - autorizovaný prodejce identifikačních systémů Tech Fass s.r.o. - pořádání školení pro projektanty i montážní firmy.

Prodej, servis: - osvětlovací technika CANOLUX ze SRN - světelné zdroje OSRAM ze SRN - kontrolní a řídící systém osvětlení - mycí linky pro ČS PH z Finska.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, montáž, poradenství, servis, oprava: -autorádia, autoreproduktory, autozesilovače, zesilovače, CD měniče, subwoofery, tuby, autoalarmy, autoantény, kabely, plastové redukce, konektory, ISO* konektory, anténní redukce, centrální zamykání, dálková ovládání, imobilizéry, autodoplňky, příslušenství, ...

PC bazar, výpočetní technika: -výkup, prodej, upgrade. Maloobchod, prodej: -použité a repasované sestavy, komponenty -notebooky. Výkup: -použité díly, monitory, tiskárny, počítače.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Elektroopravna. Prodej: -veškeré náhradní díly na domácí elektrospotřebiče ETA*, TATRAMAT, ROMO, ARDO, ARISTON, BOSCH, ROWENTA, BRAWN, INDESIT, GORENJE, FILCO, WHIRLPOOL, ZANUSSI, ELEKTROLUX, FAGOR a jiné -pračky odstředivky, bojlery, mikrovlnné trouby, vysavače, fény, fritézy, elektrické sporáky, veškeré ruční ...

Dodávka, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -elektronická požární signalizace -komunikační zařízení -kamerové systémy.

Projektování a dodávka elektrických zařízení pro řízení hydraulických systémů. Elektro projekce. Dodávky řídicích systémů.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Foto-kino. Autorizovaný a specializovaný prodejce: - OLYMPUS - NIKON - TAMRON - FUJIFILM - CANON. Servis a opravy fototechniky. Firma 3K Foto Krátký byla založena jako obchodní a servisní společnost rodinného typu navazující na dlouholetou tradici sahající až do r.67. Od této doby se kromě obch.činností zabýváme servisními ...