KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Elektroinstalační práce. Výroba: -rozvaděče -transformátory -elektronické zařízení. Montáž: -elektrické topení -kotle, radiátory, stropní panely -úsporné osvětlení Prodej: -elektrospotřebiče, spotřební elektronika -výpočetní technika -prádlo a textil. Služby: -kopírování.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Prodej, pronájem party stanů velkokapacitních, nůžkových, trubkových, pódií, zahradního nábytku, pivních setů, mobilních WC. Nabízíme ozvučení, osvětlení, vytápění, catering. Zajistíme oslavy, koncerty, výstavy, firemní, sportovní, adrenalinové akce.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Prodej: - volně stojících a vestavěných domácích spotřebičů. Zastoupení značky BEKO pro ČR.

Výroba, vývoj, prodej: -spínaný napájecí zdroj -induktivní komponenty -cívky -tlumivky -měniče -konvertory -telekomunikační nabíječky -napájení.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Realizace komplexních dodávek počítačových a telefonních sítí a výpočetní techniky na klíč. Opravy a modernizace výpočetní techniky. Internet - bezdrátové připojení. Realizace kamerových a zabezpečovacích systémů, domovních rozvodů. Projekční činnost.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Práce, řemeslo: - elektro - veškeré elektroinstalace, elektromontáže - zabezpečovací zařízení - slaboproud, silnoproud - vysoké, nízké napětí.

PC technik Servis, oprava, poradenství: - počítače - notebooky - webové stránky - výuka práce s PC.

Prodej, montáž: - měřicí a regulační technika - klimatizace - elektroinstalace.

Vývoj, realizace, prodej řídících systémů a zařízení pro automatizaci a chránění technologických procesů a objektů, analýzy, úvodní studie. Výroba, instalace, opravy: -elektrická zařízení -ústřední topení a větrání. Montáž, oprava, údržba: -vybraná elektrická zařízení -měřící a regulační techniky. Výroba: -metrologické zkušební ...

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Montáž, projekce, revize: -hromosvody -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -slaboproudý rozvod -kompletní elektromontážní práce. Výroba: -rozvaděče. Prodej: -elektromateriál -řídící systémy SIEMENS, MODICON, SAUTER -frekvenční měnič SIEMENS, TELEMECANIQUE -silové a slaboproudé kabely AYKY, CYKY ...

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky. Softwarový servis Počítačové sítě. Renovace cartridgí a tonerů. Internet. Operační systémy. Poradenství.

Import, export, distribuce, prodej, projekce, montáže, servis, poradenství, školení: -bezdrátové, drátové, VoIP a mobilní telefony, systémy ve standardech DECT -telefony a systémy ISDN, ADSL, VoIP -bezdrátové sítě W-LAN, DECT, WIFI -bezdrátové systémy KIRK, POLYCOM -Telefonní ústředny (VoIP) -IP telefonie, internetová telefonie -IP ...

Výroba: -malosériová výroba elektroniky -technologické poradenství -podporu při vývoji -strojní osazení SMD součástek -svařování optických vláken -optoelektronická montáž -výrobou kabelových svazků -sítotisk -tampónový tisk.

Prodej: -etiketovací strojky, kleště, aplikátory -lepicí strojky -dymokleště -etikety a termotransférové fólie -aplikátory etiket. Systém-čárové kódy-prodej, maloobchod: -tiskárny čárových kódů -snímače čárových kódů -přenosné terminály pro sběr dat.

Velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -klimatizace -ohebné potrubí a příslušenství -ventilátory -import.