KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme průmyslové a parní čističe do domácnosti.

Instalace, distribuce: - kamerový systém - elektronické zabezpečovací systémy.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářské zboží -elektro.

Maloobchod, prodej: - počítače (výpočetní technika) - kopírovací stroje značky Canon - veškerý spotřební materiál ke kopírovacím strojům - videokamery - fotoaparáty - foto - video veškeré příslušenství - tiskárny, multifunkční zařízení. Oprava, servis: - kopírovací stroje Canon, foto-video technika. Služba: - ...

Servis, montáž: - zabezpečovací technika.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - hardware, software.

Maloobchod, prodej, montáž: -televizní antény. -satelitní antény.

Velkoobchod, prodej, dodávka, zásilková služba: - přístroje a příslušenství do elektrorozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - síťových i slaboproudých relé do plošných spojů TYCO a SCHRACK - návěstní relé RA 70 z produkce firmy EAW Berlín, poruchové signalizace ZPA Trutnov, ochrany ABB a releové moduly z vlastní produkce. - přístroje ...

Výroba: -průmyslová elektronika -robotika -elektronika pro jeřáby -automatizace strojních zařízení.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Nonstop servis počítačů a další techniky: - záchrana dat - výuka - poradenství - grafické služby za nejlepší ceny - zrychlení PC - odvirování - aktualizace - ztišení - instalace programů a HW - rozšíření paměti a disku - řešení problémů s Windows - nastavení internetu, Wi-Fi, ... - propojení s ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítač. Instalace, správa: - počítačové sítě - modemy.

Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha osob a majetku - detektivní služby. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - požární signalizace EPS - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy.

Prodej, výkup, bazar, zástavy (zastavárna), protiúčet, servis, opravy, diagnostika, školení. Služby: - odblokování i zablokování mobilního telefonu, baterie - nahrání nového FIRMWARE, loga, melodie - barevná podsvícení -GSM příslušenství a doplňky - bezdrátové síťové karty na počítač - digitální satelitní PC karty a jiné.

Prodej, montáž, oprava, servis: -telefonní ústředny ATEUS, O2 Netcom a Omega. Instalace a opravy domovních telefonů a zvonků.

Montáž, servis, prodej: -společné antény -satelitní zařízení -anténní komponenty -oprava a servis -digitální příjem satelitních i pozemních talevizí -dekodovací karty a dekodéry. Montáž a instalace televizních antén. Prodejna: -Příbram, Bratří Čapků 525.

Výroba : -transformátory pro svítící trubice -tlumivky a jiné vinuté díly -síťové transformátory -vinuté díly pro spínané spoje -kabelové formy -ruční osazování a pájení el.součástek.

Prodej, montáž, servis, opravy: -chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazničky.

Maloobchod, prodej, eshop: -výpočetní technika. -kancelářská technika. -hardware. -software. -notebooky.

Telefonní ústředny - prodej, montáž, servis. VOIP telefony, DECT systémy, fax servery. Kompletní realizace datových přípojek ADSL, SHDSL, VDSL a telefonních sítí. Navrhneme Vám konkrétní řešení telefonních linek s úsporou 50% oproti stávajícím nákladům. Nabízíme moderní ústředny, osobní a zodpovědný přístup, zajímavé ceny.

- www stránky - počítače - servis - počítače - prodej - SEO - správa sítí

Sídlo firmy: -664 34 Moravské Knínice Horní Branka 34 tel.: 541 230 663 Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -vnější a vnitřní silnoproudé elektroinstalace z materiálů značek ABB, SIEMENS, SCHNEIDER, MÖLLER, SCHRACK, OEZ, LEGRAND: -přípojky VN, NN -rozvodny a transformovny VN -systémy zajištěného napájení-UPS, ...

Dodavatel profesionálních svítilen a speciálních odolných bezpečnostních kufrů, nabíjecích baterií a progresivních nabíječek. MIPESA s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu vybraných výrobků a jejich distribuci v České republice. Je výhradním zástupcem firmy PELI PRODUCTS a.s., která je evropskou pobočkou americké firmy PELICAN ...