KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme servisní a poradenskou činnost v oblasti průmyslové automatizace, elektrotechnice i revizí.

Nabídka: - vývoj, výroba a distribuce senzorů a přístrojů pro měření a vyhodnocení fyzikálních veličin - senzory pro měřeni uhlů sklonu - sklonoměry - senzory pro měřeni posunu - LVDT - senzory pro měřeni síly - Load Cells a Rotary Torque Sensors - velkoobchodní prodej DC/DC měničů. - velkoobchodní prodej součastek pro ...

Prodej průmyslového osvětlení - LED osvětlení - LED veřejné osvětlení - LED průmyslové osvětlení - LED reflektory, tuby.

E-shop - pouzdra, ochranné fólie a příslušenství na mobilní telefony a tablety.

Prodej elektrotechnického materiálu - průmyslová automatizace - přístroje - kabely, vodiče, koncovky - rozvaděče - svítidla, zdroje osvětlení - úložné systémy - zásuvky, vypínače - zabezpečovací a kamerové systémy - nářadí.

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - detektory

Prodej, e-shop: - kancelářská technika a příslušenství.

Služby: -digitální tisk. Grafické práce, výroba, návrhy: - tiskoviny všeho druhu - letáky, vizitky, katalogy, brožury, tiskopisy, plakáty - řezaná reklama - reklama - cedule, polepy na výlohy, auta - razítka i na počkání - fotografie. Prodej a servis: -kacelářské techniky. Další služby: - vazby - laminování - ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonstrukce, opravy, revize elektrických zařízení převážně pro ČR: -rozvodny, trafostanice nízkého i vysokého napětí -vnitřní i venkovní instalace v průmyslových a bytových objektech -kabelové rozvody elektro i telekomunikační -bleskosvody, ...

Služby - servis a opravy pc - odvirování počítačů a notebooků - záchrana a obnova dat - zálohování dat.

Jiří Pfluger se zaměřuje na návrh, montáž, servis a revize zabezpečovacích a kamerových systémů a požárních zabezpečení.

Velkobchod: -telekomunikační, elektroinstalační a zemnící materiál -výprodejový portál vyprodej.biz -půjčovna strojů a nářadí Chotěboř, Havlíčkův Brod -rekreační středisko Geofond Chotěboř. Telekomunikační materiál sklad II., půjčovna nářadí: Sokolohradská 8, Chotěboř, tel: 602222336. Půjčovna nářadí HB: Beckovského 2045, Havlíčkův ...

Prodej, maloobchod, e-shop: - Hi-Fi audio a video technika - reprosoustavy - muĺtimediální kabely.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

Výroba: -elektrické rozvaděče -měděné lampy -elektrické pece pro vytvarovací rámy.

ESLINE s.r.o. se zaměřuje na návrhy, realizaci a prodej osvětlení pro průmyslové a logistické areály.

ESLINE s.r.o. se zaměřuje na návrhy, realizaci a prodej osvětlení pro průmyslové a logistické areály.

FOLZA s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce domů a bytů, výkopové práce, montáže klimatizací, zabezpečení, kamerových systémů a na elektroinstalační práce.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Prodej - mobilní telefony - příslušenství

Široký sortiment nábytkových doplňků vám dodá firma SEKAR, spol.s r.o. Našim zákazníkům nabízíme rozsáhlou škálu nábytkových úchytek, nábytkového kování, bytových doplňků, porcelánová a industriální svítidla, vypínače, zásuvky, okenní a dveřní kliky, keramické obklady, umyvadla nebo toalety. Naleznete u nás ovšem také porcelánové talířky, ...

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Prodej: -barvicí karbonové TTR pásky do tiskáren.