KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba, prodej a servis: - zábleskové, poziční a přistávací světla - antény pro ultralehká letadla

Prodej, oprava, servis: -čistící technika -vysavače VAX -teploměry a vlhkoměry švédské firmy Viking a německé firmy TFA.

Vývoj: -lékařský software Praktik pro všechny ambulantní lékaře. Prodej, montáž: -počítače a příslušenství na zakázku -prodej nejvíce používaných lékařských tiskopisů -lékařské přístroje.

Prodej: -výpočetní technika -počítače. Služby: -projekce, správa počítačových sítí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vhodné osvětlení do domácnosti či kanceláře, včetně světelných zdrojů. Práce: -elektroinstalace, elektroinstalační.

Provádíme montáž, opravy a údržbu: - vyhrazených elektrických zařízení - osvětlení - elektrické vytápění - výroba rozvaděčů - Elektroinstalační práce včetně dodávky materiálu - Revize a projekty - Pronájem montážní plošiny.

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Opravy, servis: - domácí spotřebiče.

Oprava, servis: - chladící a mrazící zařízení - chladničky, mrazničky.

Činnost: - výroba elektrických rozvodných, řídících a spínacích zařízení - elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní.

Prodej počítačů a vývoj aplikací. Poskytování správy počítačových sítí.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - domácí spotřebiče.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče - domácí spotřebiče

Hudební centrum. Prodej: -hudební nástroje -CD, kazety -notové tiskoviny a tiskopisy. Služby: -kompletní zajištění hudební produkce k tanci i k poslechu na různých akcích svatbách, výročích, zábavách, plesech, atd.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Servis, prodej a montáž: - chladicí technika.

Showroom LIGHTSTAR Prodej: - dekorační osvětlení - lustry - transformátory.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej: -svítidla pro veřejné, pouliční, zahradní, parkové, interiérové osvětlení -průmyslová, závěsná svítidla, osvětlení -elektromateriál (kabely, jističe) -osvětlovací technika -stožáry pro veřejné osvětlení -veřejné osvětlení s LED diodami -decentrální větrání s rekuperací INVENTER. Obchodní ...

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Telekomunikační a radiokomunikační systémy: - zařízení a příslušenství pro fonickou a datovou komunikaci - projekce, dodávky a výstavba komunikačních systémů - technická pomoc a odborné konzultace pro aplikace radiokomunikační, telekomunikační techniky a pro obor šíření elektromagnetických vln - komunikační systémy pro kolejovou ...

Výroba: - prvky nízkého napětí - frekvenční měřiče a soft systémy - automatizační technika. Zelená linka: 800194687.