KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Činnost: - montáž televiziních a satelitních antén - montáže EZS (elektrický zabezpečovací signalizace) - vypracování bezpečnostního posouzení objektu - vypracování předprojektové studie na základě požadavku příslušné pojišťovny na daný objekt, v souladu s ČSN - vyhotovení projektové dokumentace - nainstalování a oživení systému, ...

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Prodej a servis: - televizory, TV

Maloobchod, prodej: -počítače -kamery -digitální fotoaparáty. Služby: -zhotovení fotografií v digitálním minilabu -zhotovení i klasických fotografií -zhotovení fotoknihy, fotokalendářů -zhotovení barevných i černobílých fotogtrafií.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Společnost PJCARD s.r.o. se od počátku své existence zaměřuje na servisní a prodejní činnost pro koncové uživatele v oblasti kancelářské, výpočetní techniky a spotřebního materiálu od renomovaných výrobců. Provozovna Praha: Obrovského 418/5A 141 00 Praha 4 Chodov Tel: 272 658 450-1 Mobil: 776 166 694

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační zařízení

Montáž a opravy elektrických zařízení. Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Vývoj, výroba, prodej: - multimediální informační kiosky (internetové terminály) - dotekové obrazovky.

Klimatizace, vzduchotechnika a chladírenská zařízení. Provádíme kompletní dodávky: - pro byty, kanceláře, obchody a průmyslové objekty. Autorizovaný dovozce klimatizací: - Toshiba, Mitsubishi a čističů vzduchu Nykku. Projekce, montáž, prodej, servis: - klimatizace do bytu a kanceláří. Vzduchotechnika a chladírenská zařízení.

Projekce, montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická zařízení - vyhrazená elektrická zařízení bez omezení napětí s nebezpečím výbuchu. Revize: - elektrická zařízení, hromosvody, objektů třídy A, B, C. Zprostředkovatelská činnost.

Práce: - plynařské. Montáž, oprava: - plyn - plynové spotřebiče.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Prodej a servis výpočetní techniky. IPhone servis.

Velkoobchod, prodej, servis: -kompletní vybavení počítačových pracovišť dle požadavků zákazníka, -prodej repasované výpočetní techniky, -přestavby starších počítačů, -návrh a realizace počítačových sítí, -servis a poradenství v oblasti výpočetní techniky, -připojení na internet, -tvorba a správa www prezentací, -vybavení interiérů ...

Oprava a servis: -televize -rádia.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: - počítače - hardware.

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.