KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Internetový prodej: -příslušenství pro mobilní telefony a notebooky.

Oprava, servis: - průmyslová elektronika - stroje řízené elektronickými systémy - počítače - monitory

Oprava, servis: - pračky - myčky - sušičky.

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Montáž a servis zabezpečovacích zařízení (EZS), kamerových systémů (CCTV), počítačových sítí, opravy a servis počítačů a notebooků, elektroinstalační práce, výroba elektrických rozvaděčů. Zabezpečení objektů, kamerové systémy. Servis počítačů, metodická podpora uživatelů, správa počítačových sítí. Počítačová ...

Služby: - stavební činnost - projektování, dodávka, montáž vzduchotechniky a klimatizací

Projekce: - elektro - elektrické zařízení - elektrické sítě. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: - elektrické stroje a přístroje.

Firma ELETIS, spol. s r.o. působí na stavebním trhu jako dodavatel montáží nových a rekonstrukcí stávajících elektroinstalací silnoproudu včetně hromosvodů, slaboproudu a zabezpečovacích systémů všeho druhu. Vnitřní struktura společnosti je plně uzpůsobena požadavkům a očekáváním zákazníků na provádění uvedených činností a plnění jejich ...

Maloobchod - prodej - servis - instalace: Kuchyňské potřeby, elektro Masarykovo nám.5 1p. tel:465 614 348 Kuchyňské potřeby, sklo porcelán, gastro Zahradní nábytek, grily, keramika, Elektroinstalační materiál, svítidla. Železářství : Masarykovo nám. 60 tel: 465 614 349 Železářství, domácí potřeby, nářadí. Spojovací materiál, zahradní ...

Maloobchod,prodej,internetový obchod, eshop,e-shop: -výpočetní technika: -počítače,notebooky,monitory -krátkodobě použitá,repasovaná výpočetní technika světových značek, převážně HP**,IBM*,Dell,Toshiba,Acer.

Prodej, montáž: -satelitní a televizní technika -elektronika -satelitní a televizní antény -UPC* Direct. Měření: -signál.

Maloobchod, prodej, servis: - elektrospotřebiče

Prodej, opravy, servis: -avionika - navigační a komunikační zařízení do letounů, helikoptér.

Oprava a instalace: -domácí elektrospotřebiče, chladničky, mrazáky, -bojlery, akumulační kamna.

Maloobchod, prodej: -počítače-hardware-stavěné na míru dle požadavků zákazníka -kopírky nové i repasované -multimedia, počítačové hry -software-pro lékárny -fakturace, odbyt, účetnictví -ekonomické aplikace pro masný průmysl -kancelářská technika -spotřební materiály -mobilní telefony ...

Činnost: - elektroinstalace - veřejné osvětlení Prodej: - elektroinstalační materiál - elektronika Pronájem plošin.

Komplexní dodávky: - bezpečnostní systémy - elektrické zabezpečovací signalizace - elektrické požární signalizace - kamerové systémy.

Výroba: -elektronické součástky -kondenzátory, odpory.

Prodeje, servis: - výpočetní technika. Správa a údržba počítačových sítí. Webdesign. Renovace tonerů.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.

Provádí: - elektroinstalační práce - revize - výroba elektrických rozvaděčů - centrální vysavače

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Výroba, prodej: - reproduktory, reproduktové soustavy - zesilovače - instalace zvukových a světelných soustav - oprava a úprava reproduktorů - podiové soustavy.