KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní. Výroba: - rozvaděče - generátory - transformátory.

Oprava: -televize -videa. Montáž: -antény -satelity -autorádia. Prodej: -spotřební elektronika.

Fotografické služby. Digitální minilab. Svatební fotografie, atelier. Prodej fotoaparátů a příslušenství. Velkoformátový tisk.

Půjčovna a pronájem počítačů.

Videostudio: - natočení večírků a oslav - přepis VHS na DVD - prodej a servis PC.

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

Internetový obchod výpočetní technikou.

Velkoobchod: - Led zdroje - osvětlení - Led žárovky - Led zářivka - Led průmyslové osvětlení - Led světlomety - Led panely.

Komplexní systémy pro řízení podniku: - účetnictví, odběratelé, dodavatelé, banka, pokladna, faktury, skladové hospodářství, investiční majetek, mzdy. Řízení výroby: - kalkulace, sledování skutečné výroby. Prodej: - počítače, licenční software.

Maloobchod, prodej, e-shop: - televizory - pračky - ledničky, mrazničky - fény, kulmy - myčky nádobí - drobné elektro

Klimatizačni jednotky, ohřívače vzduchu, axiální, střešní ventilátory. Typy: teplovzdušná jednotka LH, TopWing TLHD, LHD-V, střešní ventilátor DV, sestavná klimatizační jednotka KG.

Maloobchod, prodej. záruční a pozáruční servis: -televize -audio a video technika -domácí elektrospotřebiče -vestavné spotřebiče -foto přístroje -mobilní telefony.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Montáž a servis: -telefonní ústředny(Siemens, Alphatel) -elektronická zabezpečovací signalizace -televizní a satelitní rozvody.

Maloobchod s výpočetní technikou a telekomunikačním zařízením a elektronikou domácnost. Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Repasování PC**. Servis výpočetní techniky a mobilních telefonů. Prodej a servis mobilních telefonů.

Nabízíme kompletní sortiment LED světelných zdrojů. Prodáváme žárovky, bodovky, zářivky a jiné. Dále nabízíme návrhy a realizace LED osvětlení a poradenství v této činnosti.

Prodej, servis, opravy: -elektrospotřebiče, elektro -domácí, vestavěné spotřebiče, bílé zboží -pračky, myčky, sporáky, digestoře, varné desky, ledničky, chladničky, sušičky, vysavače -LCD televize, elektronika.

Provádí: -elektronické zabezpečovací systémy pro byty, domy, kanceláře, sklady apod. Projekce, montáž, servis: -bezpečnostní systémy proti vloupání, -požární signalizace, -plynová detekce, -kamerové systémy.

Projekty elektroinstalace, montáže a revize. Instalace elektronických zabezpečovacích systémů. Montáž a dodávka hromosvodů.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny

Maloobchod, prodej: -drogerie -foto potřeby.

Služby: - montážní a servisní činnost, zejména v oborech slaboproudé a návazně i silnoproudé elektrotechniky - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - kontrola vstupu - telefonní ústředny - televizní technika - datové sítě

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Prodej: - elektronika - domácí elektrospotřebiče - rozšíření placené nabídky satelitní televize - výměna bombiček do Soda Streamu.