KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Distribuce: -polygrafické materiály. -polygrafické potřeby. -spotřební materiál pro tisk.

Maloobchod, prodej, opravy: -elektrospotřebiče. Nabízíme prodej bílé techniky, domáchích spotřebičů a vybavení pro domácnosti.

FIRMA SE ZABÝVÁ: Nabídka elektroinstalačních prací a revizí. Prodej a montáž přímotopných kotlů, elektronických zabezpečovacích systémů a solárních panelů, elektroinstalace do panelových domů.

Velkoobchod: -elektromateriál práce: - elektroinstalační a elektromontážní.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení.

Výpočetní technika, prodej a servis: -zřízení bezdrátové připojení k internetu. Pro firmy i domácnosti oblast Kyjov, Koryčany, Kelčany, Karlín, Ježov, Bukovany, Bohuslavice, Blišice, Hrubá Vrbka, Jestřabice..

Ústředí, prodej: - atypická svítidla. Výroba: Brniště 43/I Tel: 487 850 155 Email: david.matys@glassmetal.cz

Montáž, opravy, servis: -elektrospotřebiče, elektronika: -televize, hifi věže, magnetofony. Výroba, prodej: -satelitní antény.

Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Montáž, opravy, revize: -elektrických zařízení

Maloobchod, prodej: - telekomunikační technika - telefonní přístroje, telefony - radiotelekomunikační technika

Služby: -klasický i digitální tisk fotografií -velkoformátové fotografie -tisk -kopírování -laminace -reklamní tisky a média -prodej fotopotřeb a kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu.

ELEKTROINSTALAČNÍ PRÁCE: - bytové ( včetně zednických prací ) - průmyslové - revize elektroinstalací - do panelů ( zafrézováním ) MONTÁŽ: - přímotopné vytápění - kotle - radiátory - hromosvody - regulace ústředního vytápění ( řízení teploty v jednotlivých místnostech i s rozdělováním topných nákladů ) - bojlery bez omezení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - satelity, satelitní komplety - antény - přijímače - dekodovací karty - koaxiální kabely - paraboly - rozvodové skříně.

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA A ZAŘÍZENÍ Poskytovatel internetu pro Prahu a okolí Dodávky, montáže a servis TV/SAT Dodávky, montáže a servis mikrovlnných spojů Dodávky, montáže a srvis EZS a kamerových systémů

Výhradní zastoupení pro ČR. Jako výrobce se širokým sortimentem výrobků elektroinstalační techniky Vám můžeme nabídnout ucelenou koncepci pro komplexní systémové řešení elektrických rozvodů: - jak v administrativních celcích - tak ve velkých průmyslových objektech - dopravních cestách a jinde. Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, ...

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

SILNOPROUD: - průmyslové a bytové instalace - elektrická topení - osvětlení interiérů - přepěťové ochrany - elektrické přípojky - servis - revize - přihlášky SLABOPROUD: - telefonní rozvody - antény, STA, satelity - kabelová televize - audio a video intercomy - strukturovaná kabeláž - zabezpečovací systémy - ...

Jaroslav Frélich - TMF Olomouc-Topolany Prodej, instalace a servis: - telekomunikační zařízení - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - televizní antény - elektromontáže do 1000V.

Prodej, montáž a servis: -elektronické a zabezpečovací a telekomunikační systémy -EZS*, EPS*, CCTV -autoalarmy a audiotechnika -anténní technika -kancelářská a telekomunikační technika -výpočetní technika, počítače PC** -mobilní telefony T-MOBILE.

Montáž a opravy elektrických zařízení.