KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Servis, opravy, opravna: - audio - video - hifi věže, rádia, autorádia, gramofony, magnetofony, satelity, zesilovače, přehrávače, videa, videopřehrávače, videokamery.

Prodej a servis: Čističe a zvlhčovače vzduchu Bionaire, sušičky ovoce a zeleniny Ezidri, elektrické udírny Anuka, vysavače Dyson, pomalý hrnec CROCKPOT, tlakové hrnce AVAIR, vakuové svářečky FoodSaver, quartzová topidla TANSUN a BURDA. Pobočka: Ječná 520/36 120 00 Praha 2 tel.:222 522 434 fax.:222 512 ...

Rekonstrukce, modernizace: - osvětlení.

Prodej, pronájem, přestavba. - jukeboxy Prodej: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.

Fotoslužby, fotografické služby: -průkazové foto, book, ateliérové svatební foto, fotoreportáž-svatby, pohřby, videokazety ze svateb na úřadě a v kostele. Fotobazar: -bazar fotoaparátů. Fotografické kurzy, technické foto, fotokeramika.

Servis, opravy a prodej: - pračky, - elektrické bojlery, - sporáky.

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Prodej, servis: - mobilní telefony. Prodej služeb: - T-mobile.

Prodej, servis: - mobilní telefony. Prodej služeb: - O2 - T-mobile.

- elektroinstalační materiály - MENNEKES, MAICO, KAISER, JUNG - průmyslové zásuvky, vidlice, přívodky pro zatížení 16A, 32A, 63A, 125A, 200A, 250A a 400A - zásuvkové kombinace - ventilátory, ventilační a rekuperační jednotky - ventilátory do výbušného prostředí (ATEX) - elektroinstalační krabice pod omítku, do hořlavých materiálů a ...

Práce: - plynařské - instalatérské. Servis: - elektrospotřebiče.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Prodej: - bílé zboží - elektronika - domácí potřeby - nářadí a produkty pro zdraví - DVD rekordér a přehrávač - foto - kamery - domácí kina - pračky - sušičky - myčky - lednice - hrnce - vrtačky.

Maloobchod: -elektronika -elektrospotřebiče.

Výkup, prodej, servis: -mobilní telefony.

Opravy: - elektrické spotřebiče.

Účetnictví. Zpracování účetnictví včetně daní, zpracování mezd. Prodej: -počítače a příslušenství -spotřební materiál k PC.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Oprava, servis: - pračky, praček

Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení.

Výroba: - rozhlasové a televizní vysílače.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.