KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Opravy, prodej: - opravy barevných televizorů v bytech zákazníků -prodej televizorů, satelitů, videorekordérů.

Oprava: - automatické pračky - Romo a dovozové - elektrické sporáky - elektrické spotřebiče.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Autorizovaný prodejce PENTAX. Prodej: -fotopřístroje PENTAX a ostatní značky -příslušenství (brašny, stativy, baterie, nabíječky, paměťové karty a další média) -alba -rámy a clipy Profesionální fotostudio: -portréty -technická fotografie -rodinné i jiné skupiny Reportáže: Nafotíme svatby, sportovní, kulturní, společenské či firemní ...

Bazar: -pneu -nábytek -použitá elektronika -spotřebiče. domácí potřeby nádobí hračky textil sportovní potřeby Josef Sobota - IRA Provoz bazaru s použitým i novým sortimentem.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační - montáž a revize hromosvodů (bleskosvodů) - montáž, instalace zabezpečovacích systémů.

Oprava, servis: - elektronika - elektrospotřebiče.

Hanos - Výpočetní technika. Nabízíme: - široký sortiment jak jednotlivých komponent, tak i konfigurovatelných počítačových sestav. V Našem sortimentu naleznete toto zboží: - Cartridge - tonery, CD mechaniky, disketové mechaniky - DVD mechaniky, DVD vypalovačky - CD vypalovačky - COMBO mechaniky - Datová média (CD, DVD, diskety) ...

Výroba: - rozvaděče vysokého a nízkého napětí - blokové transformovny. Provádí: - projekce elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací siglalizace EZS -elektrické požární stanice EPS -kamerový systém CCTV -přístupové a docházkové systémy ACCESS -domácí telefony a videotelofony -strukturované kabeláže, anténí rozvody -zapůjčení a instalace přenosných CCTV a EZS systému.

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Instalace, prodej, zřizování_ - software - hardware - e - shop - www stránky.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Prodej, montáž, servis: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení -zažízení pro chlazení mléka. -záruční a pozáruční servis chladniček a mrazniček.

Práce: -bytové elektromontáže, elektromontážní, elektroinstalace, elektroinstalační: -kompletní silnoproudé -slaboproudé: -domácí telefony -anténní rozvody bez montáže antény -hromosvody.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství