KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Servis a prodej: - spotřební elektronika

Oprava, servis: - domácí spotřebiče. Ubytování v soukromí: - Duchcov, Zelenkova - tel. 417 835 134.

Velkoobchod: - osvětlení, svítidla, - elektroinstalační materiál.

Dodávka, montáž a servis: - klimatizace, klimatizační technika - vzduchotechnika - chladící zařízení, chladírenské a mrazírenské boxy.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - MC, CD, VDK.

Prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče -pračky, sporáky, mikrovlnné trouby.

Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Opravy, prodej: - opravy barevných televizorů v bytech zákazníků -prodej televizorů, satelitů, videorekordérů.

Oprava: - automatické pračky - Romo a dovozové - elektrické sporáky - elektrické spotřebiče.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Autorizovaný prodejce PENTAX. Prodej: -fotopřístroje PENTAX a ostatní značky -příslušenství (brašny, stativy, baterie, nabíječky, paměťové karty a další média) -alba -rámy a clipy Profesionální fotostudio: -portréty -technická fotografie -rodinné i jiné skupiny Reportáže: Nafotíme svatby, sportovní, kulturní, společenské či firemní ...

Bazar: -pneu -nábytek -použitá elektronika -spotřebiče. domácí potřeby nádobí hračky textil sportovní potřeby Josef Sobota - IRA Provoz bazaru s použitým i novým sortimentem.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.