KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Martin Dvořák se zaměřuje na servis, opravy a montáž počítačů, odvirování a zálohování dat.

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

PC home servis - opravy počítačů a výpočetní techniky - záchrana dat, zálohování.

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej: - počítače, použité počítače z Francie - výpočetní technika. Služby: - správa systémů školních jídelen a firem - online IT - kybernetická bezpečnost

Prodej: -výpočetní technika -mobilní telefony -profesionální audiotechnika -služby operátorů -správa sítí -instalace ozvučení -zvukařské služby.

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Práce, služby: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej: - elektromateriál

Amfels, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, aplikace chytré domácnosti a na zabezpečovací a kamerové systémy.

Prodej: - fotoaparáty - vybavení temné komory - objektivy, misky - zvětšováky

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Autorizovaný záruční i pozáruční servis - pračky - sušičky - myčky - elektrické truby - sporáky - varné desky - mikrovlné trouby. Servis značek: Whirlpool, Bauknecht, Polar, Ignis, Fagor.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Opravy kovodělných výrobků, strojů a zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Ondřej Trojánek se zaměřuje na pořádání kulturních akcí a poskytuje poradenství v oblasti IT, softwaru a zpracování dat a webových prezentací.

Služby - internetové připojení -prodej a servis počítačů.

-Služby v oblasti výpočetní techniky

TOP HIFI EUROPE s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace systému pro komerční a rezidenční účely a audio systémy MBL.

Pavel Sochor provádí opravy drobné elektroniky a zaměřuje se na ozvučení a osvětlení kulturních akcí.

Petr Vojta se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a na prodej a instalaci průmyslových strojů.

-Ubytovací služby -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Překladatelská a tlumočnická činnost -Reklamní činnost a marketing

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...