KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba, vývoj: -navigační software -mobilní aplikace: -navigační a mapové aplikace. Produkty Aponia Software spojupracují se zařízeními třetích stran, jako jsou například PND, PDA nebo smart phones, které jsou založeny na Windows Mobile, popřípadě Windows CE.NET Core. Výrobce navigačního software Be-on-road.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Výroba, prodej: - čárové kódy - termotransferové tiskárny - čtečky čárových kódů - průmyslové terminály - samolepící etikety a barvící pásky.

Programování, služby, prodej, opravy, technický servis: -počítače, příslušenství -hardware, software. Projektování, analýza, realizace: -počítačové sítě, INTERNET, INTRANET. Poradenství, konzultace, školení. Programy pro soudy, advokáty, rezervační systémy, Služby: -antivirová problematika -odvirování -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Prodej, servis: -hardware, software -spotřební materiál -metalické i bezdrátové WIFI sítě. Služby: -návrhy a realizace počítačových sítí -opravy monitorů, zdrojů, tiskáren -záchrana dat z poškozených HD**. -služby v oblasti výpočetní techniky.

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Montáž, rekonstrukce: - televizní, satelitní antény

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Virtuální obchod, internetový prodej: - počítače, výpočetní technika - elektronika - elektrospotřebiče.

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Nejvýznamnější regionální dodavatel informačních technologií a poskytovatele služeb internetu. Síť Dragon Internet a. s. pokrývá Mladou Boleslav a okruh přibližně 30 Km kolem. Síť je kombinací nejmodernější metropolitní optické sítě, která je dovedena do hustě zabydlených rezidenčních oblastí a kvalitně vybudované bezdrátové mikrovlnné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

Velkoobchod Výzkum a vývoj. Výroba: -elektrických strojů.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Servis, prodej: -automatické pračky -TATRAMAT, PHILCO, CROSLEY, EUROTECH, MAPS, ARDO -elektrické bojlery OCEAN. Úprava pitné vody filtrací.

Servis, opravy: - plynové kotle DAKON -plynospotřebiče - plynařské práce

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče, - TV, videa, - pračky chladničky, myčky

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - mobilní telefony.

Naše služby: - prodej výpočetní technika - správa a realizace sítí - internetové prezentace.

Prodej, servis: - spotřební elektronika.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - kancelářskou techniku - dodáváme veškerý originální i alternativní spotřební materiál jako jsou tonery, papíry, inkousty, folie i fotoválce za velice příznivé ceny s dovozem až do kanceláře. Provozovny: Semtín - budova M 1 Adresa: 533 54 Pardubice - Semtín Veverkova 1343/1 500 02 Hradec ...