KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Poradenství, prodej: -počítače, výpočetní technika -hardware, software.

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO* 9001:2001 na výrobu a distribuci počítačů, internetový obchod www.pcstore.cz. Výroba, distribuce, prodej, záruční a pozáruční servis: -počítače GIGAMAX (www.gigamax.cz) -hardware, HW** -software, SW** (Microsft, Linux). Prodej, obchod: -komponenty PC** (TEAC, GIGABYTE, SEAGATE, LITE ...

Fotoateliér. Služby: - veškeré fotografické práce. Prodej, maloobchod: - fotozboží - fotoaparáty.

E-shop, internetový obchod s elektronikou: -klávesy, keyboardy, piana, televize, LCD, pokladny, mobily, fotoaparáty, kamery, Firmy Casio, Nokia, Sony, Panasonic a další.

Projekce, montáž, servis, revize: -elektrické požární a zabezpečovací signalizace -kamerové systémy -slaboproudé systémy i pro byty a domky

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Prodej: -kopírovací stroje-nové i renovované -xerografický, faxový papír -kancelářská technika -cartridge-náhradní náplně do tiskáren CROCODILE. Oprava, servis: -kopírovací stroje. Služby: -kopírování -razítka.

Servis, oprava: -elektronika -elektrospotřebiče -pračky, praček -myčky, myček

Umělecká agentura. Zprostředkování: - hudební produkce všech hudebních žánrů (SOLO, DUO.TRIO, HUDEBNÍ SKUPINY....) včetně ozvučení, osvětlení a zajištění doprovodného programu ke kulturním a společenským akcím (večírky, svatby, zábavy, plesy, firemní akce, diskotéky, hudba do vinárny a kavárny...) - dětské zábavné programy pro školy, domy ...

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Výstavba, provozování: -telekomunikační sítě -televizní kabelové rozvody -optické trasy -základnové stanice sítě mobilních telefonů -datové sítě, datová centra.

Revize, opravy, montáž: - elektrické zařízení.

Maloobchod, prodej: - elektronika - audio a video technika

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče

Revize, opravy, montáže: -hromosvody. Služby: -revize hromosvodů -montáž nových hromosvodů -montáž bezúdržbových hromosvodů (měď, hliník) -opravy, rekonstrukce starých hromosvodových soustav -uzemňovací soustavy včetně výkopových prací -návrhy a cenové kalkulace ZDARMA! -výškové práce pomocí horolezecké ...

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Realizace: -eletroinstalační materiál -elektronické zabezpečení objektů. Montáž,servis,revize,prodej: -zabezpečovací,kamerové,docházkové a přístupové systémy -požární ochranné snímače -videotelefon -klimatizace-vzduchotechnika -trezory -ozvučení objektů.

Prodej, maloobchod: - elektrické spotřebiče - domácí elektrospotřebiče - elektronika.

Služby: - ozvučení - osvětlení - podium - ground support-koncertní střecha - LED stěny - pořádání kulturních a společenských akcí.

Prodej, servis: -výpočetní technika-SW, HW -kancelářská technika -řídící systémy pro obchod, restaurace a lékárny -registrační pokladny.

Oprava, servis: - chladničky - mrazničky - lednice.

Prodej: - data video projektory - plazmové displeje - DLP a LCD displeje - interaktivní tabule - vizualizéry - projekční plátna - řídící systémy - tabulové systémy - videokonference - prezentační nábytek - laminace Xyron - projektování, instalace a servis prezentační techniky pro školy, firmy i domácnosti. ...