KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - kuchyňské linky na míru.

Služby: - technické, komunální - správa a údržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - svoz a likvidace komunálního odpadu.

Oprava, servis: - televizory - rádia - elektronické a optické přístroje a zařízení.

Maloobchod, prodej: - mobilní telefony, mobily.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - vypínače, zásuvky, žárovky, kabely.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče, elekrické spotřebiče: -pračky, myčky, sušičky, ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky, vysavače, bojlery, mikrovlnné trouby. Maloobchod, prodej: -prací prostředky -náhradní díly k pračkám -plynové kotlíky DK**.

Prodej, servis: -spotřební elektronika(televize, radia, videa, kamery, satelity). Montáž: -digitální příjem pozemní a sateltní. Opravy: -televize všech typů -videa -kamery. Čištění: -videa -kamery. Prodej: -Plazmové tv zn.Panasonic. (i LCD).

Fotoateliér. Služby: -vyvolávání filmů -technické foto -reportážní fotografie -reprodukční práce -diapozitivy pro tisk -fotografické služby pro fotoamatéry. Maloobchod, prodej: -fotomateriál -foto přístroje.

Výroba a prodej: - značkových PC sestav.

Služby: - videopůjčovna - zastavárna.

Velkoobchod, maloobchod e-obchody a distribuce www.eVUS.cz: http://NET.eVUS.cz - jediný specializovaný obchod pro lékaře, maséry, fyzioterapeuty a reahbilitační pracovníky -jednorázová hygienická papírová prostěradla - podložky na jedno použití pro lékaře a maséry -hygienické podložky - netkaná textilie pervin, perlan - zdravotnický ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - registrační pokladny - kancelářská technika.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Poradenství, prodej: -počítače, výpočetní technika -hardware, software.

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO* 9001:2001 na výrobu a distribuci počítačů, internetový obchod www.pcstore.cz. Výroba, distribuce, prodej, záruční a pozáruční servis: -počítače GIGAMAX (www.gigamax.cz) -hardware, HW** -software, SW** (Microsft, Linux). Prodej, obchod: -komponenty PC** (TEAC, GIGABYTE, SEAGATE, LITE ...

Fotoateliér. Služby: - veškeré fotografické práce. Prodej, maloobchod: - fotozboží - fotoaparáty.

E-shop, internetový obchod s elektronikou: -klávesy, keyboardy, piana, televize, LCD, pokladny, mobily, fotoaparáty, kamery, Firmy Casio, Nokia, Sony, Panasonic a další.

Projekce, montáž, servis, revize: -elektrické požární a zabezpečovací signalizace -kamerové systémy -slaboproudé systémy i pro byty a domky

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Prodej: -kopírovací stroje-nové i renovované -xerografický, faxový papír -kancelářská technika -cartridge-náhradní náplně do tiskáren CROCODILE. Oprava, servis: -kopírovací stroje. Služby: -kopírování -razítka.

Servis, oprava: -elektronika -elektrospotřebiče -pračky, praček -myčky, myček