KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej: -filmy, fotopotřeby -fotoalba -fotopřístroje.

Opravy a sestavení: - počítače. Instalace. Zřízení domácí sítě. Odvirování. Zálohování, záchrana dat. Tvorba: - webové stránky.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Servis, oprava -chladničky, -mrazničky, -chladící technika, -domácí elektrospotřebiče.

Školení, prodej, poradenství v oblasti výpočetní techniky. prodejna: Palackého náměstí 19 (roh u kostela) Kralupy nad Vltavou učebna: sídliště U Cukrovaru 1172 Kralupy nad Vltavou

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: - mobilní telefony - sady HANDS FREE - autorádia, rádia do aut - navigace - jednotky Car-net, zařízení ke sledování automobilů.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC** - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult CO** - ...

Výroba: - gramofony - autoelektrika - elektronické regulace.

Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Velkoobchod/maloobchod elektroinstalačním materiálem se sídlem v Chrudimi. Nabízíme: kabely, vodiče, spínače, zásuvky, rozvaděče, stykače, instalační krabice, svítidla, ventilátory a další zboží. Provozní doba: Po – Pá: 7.00 – 16.00

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Zastoupení firmy ROSANA. Prodej, oprava, servis: -nápojové automaty, aquabary: -přírodní pramenitá voda -přístroje pro chlazení a ohřívání vody. Služby: -doprava, dodávka ZDARMA -servis 5 let ZDARMA.

Recyklace elektroodpadu. Výroba, montáž, servis spotřební elektroniky.

Projekty. Inženýrská činnost v investiční výstavbě speciálně v telekomunikacích. Montáž: -telekomunikační rozvody -návrh, projekce, IČ a výstavba FVE -návrh, projekce, IČ a realizace televizní rozvody pro digitální příjem -silnoproudé rozvody.

Servis, oprava: - elektrospotřebiče - praček, pračky, myčky, myček, elektrické sporáky

Opravy a montáže: -televizní přijímače. Servis: -televizní rozvody -satelity. Projekce, výstavba, rekonstrukce a montáž: -všech druhů individuálních a společných televizních rozvodů. Prodej: -prvků pro individuální a společné televizní rozvody firem MASPRO, FUBA, SCHARP, TESLA BLATNA A SPAUN. Montáže: -antenní ...

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - telekomunikační technika - telefonní ústředny - telefony - faxy.

Prodej: - komponenty a periferie pro výpočetní a kancelářskou techniku - e-shop.

Opravy: -elektrospotřebiče -pračky -vysavače.