KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Záruční a pozáruční servis: -elektrospotřebiče pro domácnost -spotřební elektronika -automatické pračky -lednice -mrazáky -lustry -topné panely -mikrovlnné trouby. Montáže satelitní a anténní techniky.

Výroba: -elektrické rozvaděče.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

- oprava a instalace společných televizních a rozhlasových antén - montáže digitální i analogové satelitní techniky - externí a dílenské opravy komponentů STA - instalace a seřízení UPC Direct - instalace a nastavení antén CB pásma - vyhledávání závad a opravy koaxiálních vedení - měření úrovní televizních a rozhlasových signálů - kontroly ...

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Fotograf. Maloobchod, prodej: - fotorámy - fotoalba. Fotografické práce: - portréty, akty, rodinné foto, foto dětí - svatby, tabla, školní foto. - technické - firemní foto - prezentace firem.

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

Vývoj servis a výroba na klíč: -elektronika lékařská rehabilitační kosmetická . Práce: Návrh a výroba: -prototypových desek plošných spojů. Malosériová výroba: -plošné spoje včetně osazování součástek a oživení.

Vývoj, výroba a dodávky: antény s příslušenstvím radiostanice s příslušenstvím akumulátory k radiostanicím combinery, filtry. repeatery Dodávky na klíč: anténní systémy dodávky vnitřního (indoor) a vnějšího (outdoor) rádiového pokrytí včetně zajištění všech inženýrských a stavebních činností Projekce: radiové sítě. Výstavba ...

Prodej: - spotřební materiál k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - náhradní díly k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC. Servis: - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC.

ZÁRUČNÍ I POZÁRUČNÍ SERVIS: - automatické pračky TATRAMAT, CANDY, HOOVER, BEKO, SAMSUNG-CALEX, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, OCEAN, MAPS, HOT POINT, EUROTECH, SNAIGE PRODEJ I SPLÁTKOVÝ PRODEJ: - automatické pračky, chladničky, sporáky, odsavače a další elektrospotřebiče TATRAMAT, CANDY, HOOVER, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, MAPS, FABER, ...

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Projekce, revize, montáž: -elektroinstalace -rozvaděče. -přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.

Prodej opravy: -televizory -satelitní komplety -satelitní dekodéry -rádia -gramofony -magnetofony -náhradní díly, součástky.

Prodej, servis, montáž, opravy: - IP a ISDN digitální ústředny PANASONIC s čtyřletou zárukou - montáž slaboproudých rozvodů(telefonní, rozhlas a jednotný čas) - strukturovaná kabeláž - servis a správa počítačů a počítačových sítí - telefony bezšňůrové, bezdrátové.

Prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -veškeré příslušenství k počítači -výpočetní a kancelářská technika

Elektroopravna. Montáž, servis, opravy a údržba: - elektrická zařízení - domácí elektrospotřebiče (pračky, mixéry, ždímačky, mikrovlnné trouby).

Elektroinstalace. Instalace, montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení, elektro - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Obchodní zastoupení firmy NCAB GROUP Integrated PCB Peroduction. Výroba: -plošných spojů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -počítače, hardware (HW**) -příslušenství -dodávka software (SW**) -připojování ADSL -připojení k Internetu -webhosting -registrace domény.

Prodej a servis: - výpočetní technika - montáž PC - prodej mobilních telefonů, SIM karet, kuponů - prodej el. přístrojů pro domácnost - poradenství v oblasti SW, HW a v oblasti komunikací a počítač. sítí

Revize elektrických zařízení nízkého napětí do 1000 V v objektech třídy A.

Certifikovaný partner Panasonic. Prodej: -projektory -domácích kina - DVD a PC. Vhodné i pro sportbary.

Prodej, montáž, servis a opravy: -spotřební elektronika -výpočetní a kancelářská technika, počítače -telekomunikační technika -montáž elektro, antén včetně rozvaděčů -servis průmyslové automatizace.

Prodej moderního nábytku a bytových doplňků. Nabízíme designový nábytek, sedací soupravy, křesla, originální koberce, elegantní svítidla, stolní lampy, robotické vysavače CleanMate, antibakteriální vysavače Raycop, automatické bezdotykové koše, květinové obaly a další vybavení které dodá styl Vašemu domovu. NEJLEPŠÍ CENY NA TRHU!