KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Montáž, oprava: - plynové spotřebiče, kotle.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Prodej: - zabezpečovací a požární signalizace - kamerové systémy.

Prodej: -akumulátory, baterie -ruční radiostanice -mobilní a bezšňůrové telefony -notebooky -profesionální i amatérské videokamery -ruční akumulátorové nářadí -záložní zdroje.

Prodej,servis,instalace: -televizní antény -satelitní technika -elektroinstalace -montáže a dodávky anténních a satelitních systémů -dodávky a montáže EZS -revize elektrických zařízení a rozvodů.

Dodávka, montáž: -antény -satelitní systémy. Maloobchod, prodej, opravy a servis: -elektronika -televize, video, audio -mobilní telefony.

Výroba: -elektrická zařízení.

Velkoobchod: -počítačové díly -výpočetní technika.

Dodávka: -datová média, výpočetní a kancelářská technika, vizuální technika, tonery, náplně do tiskáren -multimediální učebny „na klíč“ Nabízíme: - zpracování projektu učebny - poradenskou činnost - realizaci kompletní dodávky.

Pobočka. Velkoobchod: - výrobky pro průmyslovou automatizaci - svorky, tlačítka, řídicí systémy - frekvenční měniče - softstartéry - pohony, servopohony - velkoplošné zobrazovací systémy pro dispečinky a velíny.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Prodej, montáž, projekce, revize, oprava, servis: -bezpečnostní, protipožární, kamerové, přístupové systémy.

Výroba, prodej: -kabely, vodiče: -vedení PUR Semoflex- pro elektroniku, flexibilní, pro ruční nářadí, stroje přístroje -spirálová vedení- milion cyklů zátěže -konfekce kabelů- odizolování, koncovky stripp, crimp, popisky, zástrčky, koncovky -jeřábová vedení- navíjená na buben, s ocelovými lanky, plochá (neoprenová ...

Oprava, servis: -kancelářské stroje ¨-počítače.

Servis a prodej výpočetní techniky: - počítače.

Projekce, revize, údržba: - elektro - přihlášky elektroměrů. Montáž: - žaluzie vertikální a horizontální - výsuvné markýzy - sítě proti hmyzu - veškerá elektroinstalace.

MikroTik je univerzální platforma na výstavbu sofistikovaných routerů nebo WiFi přístupových bodů. Je tak ideálním řešení pro profesionální a bezpečné vysílání vašich dat. MikroTik je jako stavebnice, pomocí modulů si sestavíte router, AP, či klienta přímo na míru. Pokud Vás zajímá toto řešení obraťte se na oficiálního distributora ...

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Firma CUE s.r.o. je jednou ze tří firem na světě, která: - vyvíjí - vyrábí - instaluje Cue System, řídicí sestavu, která integruje ovládání audiovizuální techniky, tepelných, ventilačních a klimatizačních systémů, do jednoho místa. Jedna dotyková obrazovka či klávesnice nahradí ovladače jednotlivých přístrojů. Naprogramováním ...

Servis, oprava: - spotřební elektronika: - video, magnetofon, veže, rádio, autorádio.

Revize: - elektrická zařízení.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Prodej, montáž: - elektro - elektrická zařízení.