KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
DODÁVKY - MONTÁŽ - SERVIS Elektronické systémy: -zabezpečovací systémy - EZS -požární signalizace - EPS -pult centralizované ochrany - PCO -sledovací okruhy - CCTV -systémy kontroly vstupu -domácí videotelefony -osvětlení dvorů a přístupových cest -automatické telefonní hlásiče -tísňové hlásiče (nemocnice, domovy ...

Opravy, servis, prodej: -televizory. -monitory. -DVD

Projekty, montáže, instalace, dodávka na klíč v investiční výstavbě: -veřejného osvětlení -kabelových rozvodů vysokého a nízkého napětí (VN*, NN*) -televizních, kabelových rozvodů -bytové a domovní elektroinstalace včetně revizních zpráv -světelné signalizační zařízení křižovatek -hromosvody. Údržba a opravy: -venkovní ...

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Maloobchod, prodej, poradenství, oprava, servis, montáž: -ozvučovací a osvětlovací technika -pódiová technika -hudební nástroje -komponenty pro výrobu přepravních kufrů -komunikační technika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - sortiment SONY - fotoaparáty, foťáky - videokamery - notebooky - televizory, televize, LCD - domácí kina - DVD, Blue-Ray rekordéry - herní konzole.

Provoz: - hrací automaty - výherní automaty.

Služby: -dodávky, instalace a servis telekomunikačních systémů Alcatel.

Montáž, oprava, servis: - kancelářská reprodukční technika - měřící a regulační technika.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Systémová řešení v oblasti záložních zdrojů pro: - telekomunikace - energetiku - průmysl - datové sítě - zdravotnictví - další staniční aplikace. Systémová řešení v oblasti trakčních zdrojů pro: - pohon manipulační a úklidové techniky - kolejová a kolová vozidla - důlní vozidla - lodě - další speciální ...

Výroba: -kabely -ponorné elektromotory -elektromotory pro speciální aplikace. Export: -elektromotory -kabely -elektrické ponorné motory pro dodávku vody, kabely.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba a dodávky: -průmyslové ventilátory: axiální, radiální a tangenciální pro oblasti klimatizace -tepelná čerpadla -vzduchotechnika -regulátory otáček a motory pro speciální aplikace -výtahové pohony.

Specializovaný importér, distributor a výrobce v oblasti kamerových systémů, satelitní techniky a televizních kabelových rozvodů.

Prodej a rozvoz: -balená voda -pronájem a prodej výdejních automatů, výdejní automaty.

Prodej, servis, opravy: -kopírovací stroje, kopírky -faxy -spotřební materiál.

Systém NiSSOT – Nový inteligentní Systém Spínání Osvětlovacích Těles. Vývoj, výroba: -NISSOT bezdrátový systém ovládání světla. Využití NiSSOTu je vhodné pro: -novostavby (úspory času díky bezdrátovému řešení–není nutná kabeláž) -rekonstrukce (minimalizace stavebních prací, rychlost a čistota) -nemocnice, domovy důchodců, vozíčkáře a ...

Montáž, servis: - telekomunikační zařízení.

Materiály a technologie pro plošné spoje. Vývoj, výroba a instalace: - elektronických zařízení. Výroba, zpracování a osazování DPS. Osvětlovací technika.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační systémy - ozvučovací technika pro obce, školy a veřejné prostory.