KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -tiskárny, kopírky, faxy, modemy -náhradní díly, spotřební materiál -digitální fotoaparáty -software. Služby: -připojení na Internet -webdesign. Školení: -výpočetní technika.

Vývoj, výroba, velkoobchod, prodej, servis: -průmyslové duplikátory disket (manuální a automatické) -etiketovací zařízení (disket, CD**, DVD*) -etiketovače -diskety a CD-R média, spotřební materiál-etikety, obaly CD -komplexní průmyslová duplikace (kopírování) dat* na disketách, CD-R -analyzátory disket a médií ...

Maloobchod, prodej: - telefony, telefonní ústředny - mobilní telefony.

Vývoj, projekce: - výpočetní technika - elektronika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na pračky, sušičky, bojlery, elektrické trouby a sporáky, akumulační kamna, mikrovlnné trouby.

Vývoj, výroba a prodej: - systémy elektronického zabezpečení objektů (EZS) - Dominus-Millennium a Dominus: stavebnicový systém ústředen, linek a modulů pro stavbu zabezpečovacích systémů v objektech o různé velikosti - bytový modul BM1, pro zabezpečení panelových bytů a malých objektů.

Služby: -Poskytování služeb v oblasti restaurování lustrů a svítidel. Lustry: -opravy -mytí -montáže -transport -náhradní díly -kopie mosazných odlitků.

Společnost Nitto Denko Czech s.r.o. je jednou ze 118 poboček japonské nadnárodní korporace Nitto Denko, která svými produkty velmi silně zasahuje do oblastí stavebního průmyslu, tiskařského a papírenského průmyslu, automotivu, spotřební elektroniky a zdravotnictví. Výroba: - elektronické součástky - optická a fotografická zařízení.

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika -kopírovací stroje TOSHIBA, CANON, MINOLTA, DEVELOP, SHARP, MITA, UTAX, OCE, LANIER, NASHUATEC, RICOH -klimatizace TOSHIBA -tiskárny, faxy -projekční a prezentační technika -tonery, cartridge -systémová řešení "MMS".

Obchodní činnost, prodej, poradenství, školení v HW**, HARDWARE, konzultace v oblasti klient server, servis i pozáruční: -hardware, operační systém UNIX -unixové superpočítače ONYX, ORIGIN, -grafické pracovní stanice na bázi Intel Itanium: -Silicon Graphics 02 -Silicon Graphics OCTANE 2 -periferní zařízení SGI* ...

Leasing, systém TELERVIS: -pronájem přístrojů, spotřební elektroniky -vybavení domácností na splátky . Opravy, servis: -televize.

Kompletní elektrikářské práce. Veškeré elektroinstalační práce: -bytové, průmyslové. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Pokládka kabelů: -NN**, VN**, včetně ukončení v RS** skříních nebo rozvodnách. Provizorní staveništní přípojky. Montáž: -telefony domácí, státní -signalizace zabezpečovací, požární ...

Opravy: -audio, video, CD** -mikrovlnné trouby -domácí elektroniky

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, distribuce výpočetní techniky. Poskytovatel připojení do sítě Internet. Výpočetní technika: -počítačové sestavy, sestava -notebooky -počítače, tiskárny, doplňky -barvící kazety pro tiskárny, psací stroje, pokladny-nylon, karbon -náplně do inkoustových tiskáren -mazací pásky na nylonové a ...

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -chladící technika -domácí spotřebiče -sporáky, mikrovlnné trouby.

Opravy historické radiotechniky, elektronkových přístrojů, radiopřijímačů, magnetofonů, gramofonů a jiných přístrojů.

Prodej radiokomunikační a měřicí techniky, antén, kabelů a GPS navigací.

Projekce, dodávka: -počítačové sítě -počítačová, terminálová a telefonní strukturovaná kabeláž -datové a telefonní kabeláže -kabeláže koax, twinax, UTP*, FTP*, STP*, optické -konektorování metaliky, optiky -slaboproudé rozvody -řídící prvky sítí switche, routery -certifikační měření.

Prodej a servis: - kopírovacích strojů - tiskáren - faxů - telefonních ústředen - telefonů - výpočetní techniky.

Montáž, servis: -antény STA*, SAT*, TV** -společné televizní antény -satelitní systémy -kabelové rozvody.

On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Prodej, servis, poradenství: - pokladny - kopírovací stroje - kancelářská technika - psací stroje mechanické, elektronické - sčítací stroje - etiketovací kleště. Prodej: - papírové kotouče - termokotouče - barvící válečky - etikety - barvící kazety do pokladen a psacích strojů.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.