KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Servis, opravy, prodej: -elektrospotřebiče TATRAMAT - WHIRPOOL -bojler, sporák -výpočetní technika. Elektroinstalace.

Firma UPS Servis s.r.o. e-shop poskytuje služby spojené se zajištěním spolehlivé dodávky energie pro nepřetržitý provoz počítačových, telekomunikačních a bezpečnostních systémů. Projektujeme, dodáváme a instalujeme klasické systémy UPS, střídače, akumulátorové systémy a nabíječe pro telekomunikaci, systémy napájení pro ...

Služby: -montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Řadíme se mezi distributory světové značky GBC a stali jsme se dovozcem kancelářské dokončovací techniky GBC do České republiky. Vedle dokončovací kancelářské techniky, které byla do roku 1998 naším hlavním sortimentem, jsme začali dovážet přímo z výroby v Holandsku filmy pro komerční vysokorychlostní laminování.

Telekomunikační technika: Pobočkové telefonní ústředny: - PANASONIC - SIEMENS - ERICSSON - ATEUS. Koncová telefonní zařízení: - faxy - záznamníky - telefonní přístroje - dveřní telefony - strukturované kabelážní systémy - prodej a pronájem PC - systémy EZS a EPS - systémy domovních telefonů - systémy ...

Prodej, velkoobchod: - svítidla, osvětlení - nouzové, veřejné, nemocniční osvětlení - silniční, průmyslové svítidla - dekorativní interiérové osvětlení.

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -anténní a satelitní rozvody.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.

Opravy: -elektrospotřebiče -pračky, sušičky, myčky -elektromotory. Montáž, servis: -satelity -televizní a rozhlasové antény.

Prodej, oprava, servis: -plynové kotle PROTHERM -topenářské práce.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis, oprava, vývoj: - lékárenské systémy FaRMIS - instalace kamerových systémů.

Výroba elektrických přístrojů a zařízení převážně pro domácnost.

Pobočka. Pozáruční servis, oprava: - tiskárny, monitory, záložní zdroje, počítače, scannery, plottery, síťové prvky a projektory. Výkup prázdných tonerů a inkoustových kazet.

Distribuce: -informační systém léčivých přípravků - program AISLP. Opravy, servis: -výpočetní technika - počítače.

Činnost: -komplexní služby pro informatiku a výpočetní techniku, -prodej počítačů a komponent, -vývoj programového vybavení pro DOS i WINDOWS, -servis a opravy výpočetní techniky, -návrhy, realizace a správa sítí LAN, WAN, INTERNET, INTRANET -antivirová problematika, odvirování, -školení, -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Služby: - projektování elektrických zařízení a řídicích systémů pro hutní průmysl, elektro projekce - realizace kompletních dodávek elektrických zařízení a systémů kontroly a řízení technologických procesů.

Oprava, servis: -elektromotory -elektrospotřebiče -čerpadla -elektronářadí -motory EL-CO - ventilátory, klimatizace -motory automatických praček -pračky ROMO, WM** -výrobky ETA* -převíjení elektromotorů.

Rozhlasová služba. Provádí: -dokumentaci -opravy -údržbu rozhlasových zařízení.

Služby: -změření TV signálů a nalezení vhodného místa pro antény -návrh přijímací soupravy s možností zapojení více televizorů -možnost rozvodu nejen tv signálů ale i kkv* rozhlasu, videa nebo satelitu. -dodání kompletní soupravy včetně montáže -rozšíření stávajícího počtu přijímacích ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - počítače, PC - spotřební materiál - GPS navigace - satelitní technika - skenery - web kamery - pokladní systémy - projektory.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -opravy elektrospotřebičů.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, multiservis, servis: -televize -audio -video. Služby: -foto.

Maloobchod, velkoobchod, servis, leasing: -výpočetní technika -telefony, mobilní telefony -PAEGAS, EUROTEL -faxy -telefonní tarifikátory -notebooky.