KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Maloobchod, prodej i na splátky: -domácí elektrospotřebiče -televize, videa, rádia, magnetofony -pračky, myčky, ledničky, mrazničky -vysavače, mikrovlnné trouby, roboty. Oprava, servis: -audio-video.

Záznam (vypalování, zálohování) dat na CD-rom.

Smluvní partner produktů značky ARMOR. Velkoobchod, maloobchod, produkty: -spotřební materiál ARMOR -barvící kazety pro jehličkové tiskárny -inkoustové náplně -laserové tonery -tonery pro kopírovací stroje -termotransferové fólie pro faxy -termotransferové fólie pro průmyslové využití -doplňky výpočetní techniky (myši, klávesnice, ...

Prodej: - počítače PC s příslušenstvím - telefony - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské potřeby - software.

Maloobchod, prodej: -elektronické bezpečnostní, informační systémy pro administrativní a průmyslové objekty, zejména energetické.

Projekční a inženýrská činnost: -železniční zabezpečovací zařízení -přejezdy -vlečky.

Prodej, bazar: -elektronika -elektrosoučástky.

Maloobchod, prodej: -značková elektronika -satelity, TV antény -UPC DIRECT. Montáže, opravy: -antény a satelity -UPC Direkt -Digi TV a DVB - T.

Smluvní partner ČEZ. Služby: -elektromontáže -dodávky, montáž, servis, revize -silnoproud a slaboproud -výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN -montáže a opravy veřejného osvětlení -výroba elektroměrových rozváděčů -kovovýroba. Velkoobchod, prodej: -elektronářadí.

Fotografické služby: -digitální laserový minilab FUJI -vyvolání filmů z digitálního fotoaparátu, diapozitivu -zhotovení fotografií (barevné, černobílé) -scanování.

Zakázková výroba: - software. Prodej: - počítačové sestavy INTEL - počítačové sestavy AMD - komponenty počítačů - počítače - mobilní telefony a příslušenství - digitální fotoaparáty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis - výpočetní technika, počítače, přestavby PC - hardware komponenty, multimédia - síťové prvky D-link, 3Com - záložní zdroje - monitory - tiskárny - scanery - digitální fotoaparáty, digitalizace kinofilmů a diapozitivů - prodej počítačové literatury -software ekonomický, standartní, ...

Kuchyňské studio. Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - vestavné skříně . Prodej: - elektrospotřebiče.

Výroba: -fotografie -na doklady, dětské, svatební -keramika na pomníky. Reportážní foto a videozáznam: -křtiny, svatby, společenské akce. Prodej: -foto-kino. Sběrna: -barevné a černobílé filmy.

Výroba, prodej: - elektricky řízené systémy - signalizační a vyvolávací systémy pro zdravotnictví - regulační systémy otopných soustav.

Oprava: - chladící zařízení - ledničky, chladničky.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí spotřebiče - kancelářská technika - výpočetní technika.

Maloobchod, prodej: - elektro - elektroinstalační materiál.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Realizace a správa: - počítačové sítě. Zabezečovací technika. Kamerové systémy. Docházkové systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sádrokarton RIGIPS a příslušenství - minerální izolace ROCKWOOL - minerální podhledy ARMSTRONG - světla do minerálních podhledů - kovové kazety do podhledů - hliníkové panely na obložení stěn a stropů - vnější fasádní systém se zateplením Poradenství, montáž, oprava. Prodejní sklad: - ...

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Maloobchod, prodej: -televize, LCD TV, plazmaTV -satelitní přijímače -Set-top boxy -satelitní komplety -satelitní technika -anténní technika -dekódovací karty -držáky antén -držáky TV -kabely a konektory -repro. Příjem na servis, opravy.