KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Maloobchod, prodej i na splátky: -elektrospotřebiče -televizory -audio-video -ledničky, mrazničky -pračky, sporáky -foto-kino -obuv -kusový textil.

Společnost ESSA s.r.o. má více než 20 let zkušenost s vývojem a výrobou lineárních či rotačních snímačů a vyhodnocovacích jednotek. Naše výrobky jsou robustní konstrukce, vhodné pro využití nejen v oboru obráběcích strojů, ale obecně všude tam, kde je třeba měřit délku, úhel natočení či otáčky. Od roku 2000 je společnost ESSA s.r.o. držitelem ...

Kompletní služby od vypracování projektu po dodání a realizace včetně služeb záručního a pozáručního servisu v oblasti elektroinstalace s cílem maximalizace úspor klienta na provozu nabízí česká společnost COBAP s.r.o. se sídlem v Brně. Naše služby: - Vysoké napětí od 1kV - (instalace kabelů a montáž kabelových sloupů i nosných konstrukcí, ...

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Prodej, maloobchod, servis - spotřební elektronika: - televizory - kuchyňské spotřebiče - fotoaparáty, kamery - mobilní telefony - ventilátory, konvektory - myčky, sporáky, trouby, pračky, vysavače.

Prodej, maloobchod, servis - spotřební elektronika: - televizory - kuchyňské spotřebiče - fotoaparáty, kamery - mobilní telefony - ventilátory, konvektory - myčky, sporáky, trouby, pračky, vysavače.

Prodej, servis: - počítače - výpočetní technika - elektrokola - EET pokladny - tiskárny, kopírky.

Renovace, opravy: - startéry - alternátory.

Služby: - elektromontáže - silnoproud - slaboproudé rozvody - kamerové systémy, domovní telefony, TV a SAT rozvody - bezpečnostní systémy - optické sítě. Outsourcing technologií - správa počítačových sítí, preventivní péče, nonstop servis. HOT-line v případě poruchy, problémů: - 840 111 221 .

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Sony Center - specializovaná prodejna všech produktů SONY: -elektronika -televizory, TV -repro sestavy -DVD -sestava pro domácí kino -videokamery -notebooky Sony Vaio -herní konzole PlayStation (PSX; PS3; PSP; PS2). Zajistíme záruční servis. Digipoint prodejna: -mobilní elektronika -PDA, navigace.

CIT World s.r.o. se zaměřuje na prodej LED komponentů, osvětlení, displejů, plošných spojů a plastových krabiček.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Transformátory - olejové - suché - výkonové - speciální

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Prodej, maloobchod: -gramodesky -audio+videokazety -cd -dárkové zboží -keramika -bižuterie -kosmetika.

Služby: -servis výpočetní a kancelářské techniky.

Služby: - v oblasti mobilních telefonů, tarifů a připojení k internetu - v oblasti stolních a přenosných počítačů - komunikační, zabezpečovací, protipožární a signalizační technika -ozvučení -ozvučení kostelů -audio/video instalace -elektro e-shop.

Performance marketing. Srovnávač cen. Internetový obchod, eshop: - vybavení do koupelny, kuchyně - bytové doplňky, bytový textil - nábytek - osvětlení - vše pro zahradu.

Nabízíme reklamní a propagační služby. Prodej a montáž satelitní techniky.

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Prodej, montáž: -ELC -bezpečnostní elektronika -telekomunikace -montáž, servis -strukturovaná kabeláž pro PC net.

Prodej, e-shop: -hudební nástoje -světelná technika. Zajišťuje: -technické zabezpečení kulturních akcí -ozvučení, osvětlení akcí -stavba mobilních pódií -kamerové systémy.