KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Lukáš Klusák se zaměřuje na dodávku a montáž antén, satelitů, datových sítí, kamerových a bezpečnostních systémů a elektroniky.

Představujeme Vám společnost A care a.s. z Prahy, která poskytuje špičkové služby jako prodej, distribuce a servis sledování výzkumu, nejmodernější medicínské postupy a objevy. Jsme významnou společností mezi zdravotnickými firmami nejen oblasti intervenční kardiologie, neuroradiologie a intervenční radiologie, ale i v jiných odvětvích ...

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dětské zboží - kojenecké, dětské potřeby, autosedačky, chodítka, kočárky, hopsadla, hračky, pleny, kosmetika, výživa - dům, zahrada - bazény, dílna, domácnost, topení - nábytek - bytový, koupelnový, zahradní, kancelářský - elektronika - chytrá domácnost, mobily, GPS, foto, kancelářská technika ...

Internetový obchod, on-line prodej kancelářské, obchodní techniky: - tiskárny, scannery - plotry, projektory - spotřební materiál - tonery, cartridge, barvící pásky, válce - papíry - kancelářské, velkoformátové, barevné, fotopapíry, etikety, fólie, papírové kotoučky.

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Služby: -servis bílé techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -prodej spotřebičů WHIRLPOOL.

Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Prodej a montáž: -televizní antény -satelitní komplety. Oprava: -spotřební elektronika.

Naše služby: - komplexní dodávky elektro na klíč - rekonstrukce, investiční dodávky, engineering - řízené pohony a frekvenční měniče - průmyslová automatizace.

Vysokorychlostní připojení k internetu: - internet v Nové Městě na Moravě, internet Nové Město - kompletní servis - kvalita vysokorychlostního připojení - prodej, instalaci a servis PC a počítačových komponentů - montáž satelitní techniky, servis satelitní techniky - tarify až do maximální rychlosti 10MBitů.

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

JOPOS Security, JOPOS STAV. JOPOS Security. Montáže, projekty, revize a servis. Zabezpečení objektů EZS: -malých objektů byty, domky, malé provozovny -s nízkou úrovní rizika, -pro velké objekty s vysokou úrovní rizika (instituce, výrobní areály) -bezdrátové systémy -akustický a optický (sirény, blikače) -automatické telefonní hlásiče ...

Instalace, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy

Výstavbu účastnických přístupových sítí a veřejného osvětlení na klíč provádí firma Libor Dudek. Činnost naší firmy je zaměřena na výstavbu účastnických přístupových sítí, pomocí kterých se provádí napojení hlavních telefonních stanic na telefonní ústředny. Dále provádí montáže přenosových systémů 1. a 2. řádu, pobočkových ústředen a ...

Služby: - INTERNET, POČÍTAČE, SERVIS IT... - bezdrátové připojení k internetu bez závazku... - servis a opravy PC, tabletů a mobilních telefonů: výměny displejů, digitizérů, oprava/ přehrání/ upgrade firmware... - realizace DVB- T2 + DVB- S2 / HEVC- H.265/ TV příjmu Prodej: - IT technika: PC, wifi routery, komponenty LAN sítí, ...

Prodej, eshop svítidla: - bodová - dětská - fluorescenční - kuchyňská, koupelnová - led - lampy, lustry - venkovní.

Prodej: - náhradní díly pro domácí spotřebiče, filtry do vysavačů. Záruční i pozáruční opravy, elektroopravana: - pračky - myčky - sušičky - sporáky - MW trouby - elektrospotřebiče.

Jiří Horký se zaměřuje na montáž alarmů, požárních a kamerových systémů a na střežení objektů.

Služby: -instalace: -elektrické požární signalizace -zabezpečovacích systémů -silnoproudých rozvodů do 1000 V -hromosvody -revize.

Instalace, údržba a servis zabezpečovacích systémů Jablotron. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Instalace kamerových systémů. Montáž a servis telekomunikačních zařízení. Servis mobilních telefonů a tabletů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Electric, s.r.o. se zaměřuje na systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařovaní a výrobky pro průmyslovou automatizaci.

VD Intelsys s.r.o. se zaměřuje na montáže a služby týkající se inteligentních domácností, osvětlení, klimatizací, stínění, zabezpečení, přístupových systémů a mnoho dalšího.

Montáž, instalace, servis, prodej: - klimatizace

BRITEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu hardwaru a softwaru pro různé použití.