KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
DEL a.s. se zaměřuje na výrobu, dodávku a konstrukci elektrických rozvaděčů, technologické celky a strojní zařízení.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Compas robotika, s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, výrobu a montáž robotických pracovišť a na stroje a zařízení v průmyslové automatizaci.

Radek Pátek se zaměřuje na opravy počítačů, notebooků, rekordéru, televizí a další elektroniky.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. se již od roku 1995 zabývá obchodní, poradenskou a servisní činností v oblasti kancelářské techniky se specializací na kopírovací přístroje a tiskárny. Jedná se tedy o prodej a pronájem kopírovacích strojů, tiskáren, multifunkčních zařízeních a barevných kopírek. Poradíme a dodáme firmám ideální ...

Servis a prodej výpočetní techniky: - servis výpočetní techniky, včetně opravy u zákazníka - dodávky, instalace a konfigurace výpočetní techniky dle požadavků zákazníka - dodávky SW, multilicence - administrace počítačových sítí

Činnost: - technické zajištění společenských a kulturních akcí - ozvučení - osvětlení - mobilní pódia - ground support - zastřešení

Návrh a realizace antén pro příjem DVB-T2, DAB i satelitního vysílání. Systémy pro individuální i skupinový příjem. Rekonstrukce společných televizních antén, rozšíření programové nabídky.

Velkoobchod, e-shop: - LED světelné zdroje - nabíječky, baterie, adaptéry - příslušenství pro notebooky, smartphony, foto, aku nářadí

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.

Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

Prodej a instalace interiérového a exteriérového LED osvětlení, Prodej profesionálního osvětlení a ozvučení pro kluby, divadla apod., pronájem LED stěny (obrazovky).

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

DALEPA AIR s.r.o. se zaměřuje na prodej a dodávku příslušenství pro vzduchotechniku a rekuperaci.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Projektová činnost ve výstavbě Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování ...

ICT Business s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis v oblasti IT, prodej hardware, software a na tvorbu webových prezentací.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Elcompany se zabývá dodávkami kancelářských potřeb, tonerů, drogerie a dalšího do firem.

Prodej spotřební elektroniky a domácích spotřebičů. Možnost splátkového prodeje. Rozvoz zboží zdarma.

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.