KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
EPRO Trutnov, s.r.o. je Váš dodavatel elektromateriálu v trutnovském regionu. Společnost EPRO Trutnov, s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem. Naše skladové hospodářství zajišťuje potřeby elektromontérů od A-Z.

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Servis Moravia s.r.o. se zaměřuje na servis počítačů, elektroniky a na montáž počítačových sítí.

Prodej elektroniky, mobilů, PC, satelitní techniky, tabletů, televizorů, audio, malých spotřebičů, velkých spotřebičů, navigací, meteostanic, kuchyňských spotřebičů, výrobníků sody, nabíječek, úsporných žárovek/zářivek. Montáž a zapojení satelitů a antén včetně rozvodů. Internetový obchod s elektronikou. Prodej a opravy elektroniky: ...

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Společnost EL-INSTA ENERGO s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje se na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenství stejně jako prodává komponenty sloužící pro energetiku. V širokém sortimentu produktů najdete například: - olejové a suché transormátory - rozvaděče vysokého napětí - transformátory proudu a ...

Služby - připojení k internetu - správa počítačových sítí - servis výpočentí techniky - návrh a realizace kamerových systémů E-shop - počítače, výpočetní technika - fotoaparáty - videokamery - mobilní telefony

Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Osvětlovací technika pro film, televizi a video, spotřební materiál, stativová a gripová technika, světelné zdroje.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Prodej výpočetní a kancelářské techniky - počítače - notebooky - tablety - tiskárny - monitory - software Prodej profesionálního nářadí MAKITA - vrtačky - akumulátorové šroubováky - vrtací a sekací kladiva - rázové utahováky - úhlové brusky - hoblíky

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

BUBELA Power Electronics, s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu elektronických komponentů, jedná se například o měniče, výkonové zdroje pro zkušebny, napájecí zdroje a zdroje pro reformování elektrolytických kondenzátorů.

Libor Struhár se zaměřuje na elektrikářské práce, opravy klimatizací, instalaci zásuvek a montáž jističů.

Výroba: - elektrické PVC kabely - kabely pro FVE - bezhalogenové kabely - pryžové, koaxiální kabely - stojany, cívky.

Výroba a prodej kabely a elektrické vodiče: - elektrokabely v metráži - prodlužovací kabely s přípojovacím příslušenstvím - spirální kabely.

Návrh, montáž, autorizovaný servis: - tepelná čerpadla Stiebel Eltron, DAIKIN Altherma. Rekuperátory, rekuperační jednotky, ventilační jednotky, větrání rodinných domů. Montáž : - podlahové vytápění, radiátory, fancoily - vzduchotechnika, klimatizace - elektroinstalace domovní, průmyslová. Měření a regulace, MaR. Elektroinstalační ...

Společnost PVNS elektro s.r.o. je obchodní a servisní partner výrobců nabíjecích stanic pro elektromobily a elektrokola v České republice. Naší vizí a cílem je jejich strategické rozmisťování v prostorech, kde se běžně zdržuje větší množství lidí, jako jsou obchodní centra, restaurace rychlého občerstvení a turistické destinace, díky čemuž budou ...

Distributor značkové techniky MOULINEX, KRUPS, REWENTA, TEFAL, PHILIPS, BRAUN, LCE*, ZELMER, MORPHY RICHARDS, GRUNDIG, ZANUSSI, ETA*, ELECTROLUX, GORENJE, MORA, WHIRLPOOL, ROMO, IGNIS, SAMSUNG CALEX, TATRAMAT a DZD* Družstevní závody Dražice. Velkoobchod, prodej: -plynové sporáky, sporáky na tuhá paliva -elektrické sporáky, ...

Činnost: - elektroinstalace - slaboproudé systémy - datové sítě - montáž kamerových systémů. - provoz internetového obchodu s elektroinstalačním materiálem Eshop s elektrotechnickým materiálem na stránkách.