KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.

Prodej, maloobchod, montáž, oprava, servis: -televize -audio-video -satelit -DVD -počítače

Společnost BayWa r.e. Solar Systems s.r.o. se zaměřuje na obnovu obnovitelných zdrojů - solární panely, bateriová úložiště, nabíjecí stanice apod.

Revize: - elektrické zařízení. Montáž: - hromosvody. Výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Najdete nás na adrese: Jičínská 608; 742 58 Příbor

Vývoj, výroba: - elektrosoučástky pro automobilový průmysl - kabeláž, kabely - konektory - elektronika - tažné zařízení.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky : - počítače - notebooky - smartphone - tisková řešení - renovace

Servis, oprava: - televizory - elektronika - satelitní a anténní technika, satelity, antény - DVD - audio, video. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - centrální zamykání - autorádia - GPS.

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace vína. Revize elektroinstalací a hromosvodů. Revize spotřebičů a ručního el. nářadí.

Jsme prodejci elektroniky a domácích spotřebičů s dlouholetou tradicí. Česká distribuce - pračky, ledničky, myčky, sporáky, vestavné spotřebiče, televizory, počítače, audio zařízení, dvb-t2, dvb-s2 příjem a veškeré elektro příslušenství. Zajistíme prodej, instalace a servis.

Oprava, servis: - kancelářská a projekční technika - počítače, PC - notebooky - tiskárny - UPS - kamery - projektory. Záchrana a obnova dat.

Výroba, projekce, montáž, servis, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení. Tvarové řezání plechů: -CNC plazma Hypertherm HD3070 -tloušťka plechů do 12mm (tlustší dohodou) -maximální rozměr plechu 1500 x 3300 mm -materiály řezaných plechů -maximální rozměr plechu 1500x3300 mm -maximální rozměr plechu 1500x3300 mm ...

Česká společnost iTO LED Light Systems CZ s.r.o. se zabývá poskytováním řešení v oblasti osvětlení interiérů i společných a veřejných prostorů, především zdravotnických zařízení, obchodů, kanceláří, skladovacích, výrobních a zemědělských hal, sportovišť, veřejného osvětlení ulic a parků moderními LED svítidly. Klademe důraz na vysokou kvalitu ...

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Jsme na trhu již od roku 1994 a působíme v Ústeckém a Středočeském kraji. Provozujeme automaty na horké nápoje, na snacky, svačiny a chlazené nápoje, na chlazená hotová jídla a výdejníky perlivé i neperlivé chlazené vody. Poskytujeme komplexní služby zahrnující dodání, instalaci, obsluhu, servis a doplňování. Zákazník se nemusí o nic ...

Elektroinstalační práce Servis - elektrické zařízení

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Společnost iPOINT REST s.r.o. provozuje 10poboček, kde přijímá k opravě Apple.

Prodej, montáž a servis: - chladící zařízení - klimatizace

Maloobchod: -sady pro hlídání, monitorování a zabezpečení budov.

Prodej, služby: - elektroinstalace, veřejné osvětlení, hromosvody a ochrana před bleskem - zabezpečení objektů, kamerové systémy - počítačové sítě, telekomunikace - elektrická požární signalizace, ozvučení - docházkové a přístupové systémy - projekce, servis, revize

Práce: -rekonstrukce osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů a osvětlení v bytových a penelových domech, průmyslových a obchodních objektech -automatizace LED osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů v bytech -LED svítidla

Prodej, splátkový prodej, servis, montáže, implementace: - mobilní telefony - GPS sledování a navigace - zesilovače GPS signálu - vysílačky - digitální televize.