KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Elektroinstalační práce Servis - elektrické zařízení

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Společnost iPOINT REST s.r.o. provozuje 10poboček, kde přijímá k opravě Apple.

Prodej, montáž a servis: - chladící zařízení - klimatizace

Maloobchod: -sady pro hlídání, monitorování a zabezpečení budov.

Prodej, služby: - elektroinstalace, veřejné osvětlení, hromosvody a ochrana před bleskem - zabezpečení objektů, kamerové systémy - počítačové sítě, telekomunikace - elektrická požární signalizace, ozvučení - docházkové a přístupové systémy - projekce, servis, revize

Práce: -rekonstrukce osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů a osvětlení v bytových a penelových domech, průmyslových a obchodních objektech -automatizace LED osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů v bytech -LED svítidla

Prodej, splátkový prodej, servis, montáže, implementace: - mobilní telefony - GPS sledování a navigace - zesilovače GPS signálu - vysílačky - digitální televize.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Instalace a správa počítačových sítí a serverů. IT outsourcing. Účetní software POHODA - prodej, servis Ambulantní informační systémy Medicus, PC doktor, PC dent, Dentist+ a Amicus - prodej, servis Prodej/pronájem SMS bran pro SMS marketing. Webhosting. VPS hosting. Prodej repasovaných serverů Dell. Instalace bezpečnostních alarmů a kamerových ...

Společnost ATS - elektronic, spol s r.o. zajišťuje prodej, montáž, servis: -anténní a televizní systémy - společné televizní antény (STA) - satelitní internet - saatelitní systémy - individuální i skupinové. Smluvní partner - Skylink a freeSAT Montážní partner - alarmy Jablotron

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč včetně stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN**, vysoké napětí VN** -rozvody venkovní a ...

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000. Velkoobchod výpočetní technikou (jeden obchodní případ nad Kč 20 000, -), poradenství, školení: -počítače HAL 3000 (výroba, servis) -základní desky PORTE -kabelážní systém NET-X -procesory -paměti -grafické karty -pevné disky -mechaniky -skříně a zdroje -komunikace a ...

Firma David Kalvach se sídlem v okrese Litoměřice nabízí kompletní elektroinstalace na klíč, včetně zpracování revizní zprávy. V rámci našich služeb realizujeme např. nové rozvody v RD, bytech a jejich úpravy, inteligentní elektroinstalace LOXONE,  rozvody EZS JABLOTRON, montáže antén a satelitů, včetně rozvodů a další.  Současně se zabýváme ...

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Výroba, prodej, montáž a servis: - baterie. Prodej: - startovací baterie - trakční nabíječe Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Projektace nabijáren a nabíjecích stanic. Distribuční sklad - Přerov Battery Charger CZ Letiště Bochoř 750 00 Přerov

Prodej, distribuce: - startovací baterie - trakční nabíječe. Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Distribuční sklad.

Firma Ekodata, s.r.o. působí od roku 1998 v oblasti aplikace informačních technologií, především pak ekonomického SW pro výrobní, obchodní a zemědělské organizace včetně dodávek výpočetní techniky.

Oprava: -chladicí zařízení Chladničky mrazničky a klimatizace -plnění autoklimatizace Prodej: -pračky, sporáky, vysavače -televize -chladící boxy, vitríny -mrazící boxy

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

Výroba, prodej: -baterie fgFORTE: -solární akumulátory gelové technologie -olověné akumulátory elektrické energie (akumulátorů): -určené pro řadu průmyslových aplikací.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.