KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation.

Výroba a prodej: -přístroje pro jištění, spínání a ovládání elektrických zařízení.

Eaton Elektrotechnika s.r.o., -výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace -distribuce elektrické energie a záložních zdrojů. ARGOS ELEKTRO a.s. Výroba a prodej: -přístroje pro jištění elektrických zařízení -přístrije pro spínání elektrických zařízení -ovládání elektrických zařízení.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

Rekuperace od fáze plánování, přes návrh projektu, montáž vzduchotechniky až po vyladění a servis rekuperační jednotky. Diagnostika - Blower Door Test, termografická diagnostika.

Prodej, servis: -zabezpečení budov, kamerové systémy -instalace počítačových sítí -kopírovací technika -opravy mobilních telefonů -telefonní ústředny -výpočetní technika -kancelářská technika Pronájem: -kopírovací stroje

Společnost Barlux se specializuje na průmyslová LED osvětlení a kancelářská LED osvětlení. Poskytuje kompletní služby a garance v oblasti LED osvětlení.

Maloobchodní prodej elektrospotřebičů. - Prodej elektrospotřebičů - Prodej svítidel - Prodej elektroinstalačního materiálu - Montáže - elektroinstalace - Vzduchotechnika - Centrální vysavače

Firma Samsontech se již přes 20 let věnuje prodeji a pronájmu kancelářské techniky a poskytuje i záruční a pozáruční servis. V našem sortimentu naleznete kopírovací a tiskové zařízení značek DEVELOP, KONICA-MINOLTA, HP, Brother a Epson.

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Dovoz a prodej domácích spotřebičů. Soukromá dovozní a vývozní společnost založená soukromými majiteli - rodinou Marjanovicovou v roce 1991 jako jedna z prvních společností tohoto druhu po roce 1990..

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Naše firma ABB působí na českém i zahraničním trhu v oblasti elektroinstalačního materiálu, zejména spínačů, zásuvek, a dalšího příslušenství pro domovní i průmyslové použití. VÝROBA A PRODEJ: - domovní elektroinstalační materiál - spínače a zásuvky v designech: -Clasic -SWING® -SWING®L -Tango® -Element® ...

Specialista na vytápění a vzduchotechniku. Poradenství, výpočet, projekt, financování, dodávka, montáž, servis: Plynové ohřívače vzduchu (teplovzdušné jednotky) Aermax -základní s 2stupňovým výkonem, s plynulou regulací -modulované. Plynové infrazářiče: -tmavé, světlé, nízkoteplotní. Tepelná čerpadla. Vratové ...

Václav Mikulíček se zaměřuje na diagnostiku a servis PC, poradenství při výběru elektroniky, čištění PC a notebooků, přeinstalaci Windows a mnoho dalšího.

Prodej: - karty SkyLink - satelitní technika.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vzduchotechnika a příslušenství - vzduchové clony - větrací a rekuperační jednotky - ventilátory nástěnné, potrubní, střešní, ventilační turbíny - komponenty VZT rozvodů - vzduchovody (ohebné vzduchotechnické hadice, kruhové potrubí, tvarovky, průmyslové hadice) - vytápěcí jednotky (elektrické, ...