KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Poradenství, projekce a montáž topných systémů nejen v Hradci Králové, ale i v rámci celé ČR. Instalace klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, solárních systémů.

Montáž a správa elektronických zabezpečovacích systémů domácností. Poradenství v oblasti alarmů pro nemovitosti. Napojení na bezpečnostní agenturu. Instalace a správa kamerových systémů.

Společnost poskytuje prodej barev do tiskáren na textil či pevné materiály, dále čistící produkty, náhradní díly, a to vše v nejvyšší možné kvalitě. Prodej tiskáren na textil DTGa přímý potisk pevných materiálů Freejet a MotionJet.

Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, prodej, montáže: - dekorace do interiéru - vánoční výzdoba, dekorace - 3D figury, dekorace do dětského koutku, na dětská hřiště. - výzdoba pro města a obce, výzdoba vánočních trhů Pronájem dekorace.

Zdeněk Matěj se zaměřuje na prodej a montáž a servis telekomunikačních zařízení.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení - kamerové systémy - zabezpečovací systémy.

Ochrana a ostraha objektů a majetku. Pult centrální ochrany v součinností se zásahovou jednotkou. Patrolovací služba. Převozy peněz a cenin. Montáže zabezpečovacích systémů EZS, EPS, CCTV.

Společnost Copy Group, s.r.o. poskytuje pronájem tiskáren a kopírek.

Společnost PAVIN CAFFE CZ s.r.o. nabízí na svém e-shopu: - káva, nápoje, sušenky, koláče - stroje pro přípravu kávy - mlýnky na kávu, přístroje a výrobníky pro firmy -potřeby pro baristu Firma provozuje v Moravském Krasu kavárnu.

Společnost Spálovský, a.s. se zabývá především výrobou rozvaděčů NN do 1000V a 6300A, výrobou a prodejem oceloplechových rozváděčových skříní, velkoobchodem s elektrotechnickým materiálem a kompletním zákaznickým servisem. Výrobky naší společnosti nacházejí uplatnění zejména v energetice, chemickém a zpracovatelském průmyslu, teplárenství, ...

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Společnost IT4MEDICA s.r.o. se specializuje na zdravotnický program SMARTMEDIX, prodej a servis počítačů, tiskáren a notebooků a na tvorbu webových stránek.

Antonín Pavlica provozuje bazar a zaměřuje se na servis počítačů, notebooků a mobilů.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Jan Kapoun provozuje bazar s elektronikou, gramofony, zesilovači, reproduktory a zajišťuje servis a opravy.

"Vinařský dům Zatloukal" Na Návsi 74 -zrekonstruovaná historická budova, celkem pro 200 osob, prostorný sál pro cca 100 osob -vhodné pro posezení, prezentaci vinařských firem, konání výstavy apod.Provádění- společenské a kulturní akce, svatby, narozeniny, večírky, rauty apod. Audio a video technika k dispozici. Stálá ...

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Společnost ROKAP, s.r.o. provádí rekonstrukce a úpravy objektů - přístavby, vestavby, dodatečné zateplení, výměny opláštění, re-branding, montované konstrukce Jsme zastoupením společnosti Saprem, s.r.o. pro Českou republiku, výrobcem spolehlivých světlovodů SUNWAY

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Prodej: -mobilní telefony PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -příslušenství k mobilním telefonům. Prodej a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Prodej na splátky. Návrhy, realizace, prodej, servis: -počítače -monitory -tiskárny. Prodej a servis mobilních telefonů. Záruční a pozáruční servis všech značek. Prodej příslušenství ...