KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Jan Kapoun provozuje bazar s elektronikou, gramofony, zesilovači, reproduktory a zajišťuje servis a opravy.

"Vinařský dům Zatloukal" Na Návsi 74 -zrekonstruovaná historická budova, celkem pro 200 osob, prostorný sál pro cca 100 osob -vhodné pro posezení, prezentaci vinařských firem, konání výstavy apod.Provádění- společenské a kulturní akce, svatby, narozeniny, večírky, rauty apod. Audio a video technika k dispozici. Stálá ...

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Společnost ROKAP, s.r.o. provádí rekonstrukce a úpravy objektů - přístavby, vestavby, dodatečné zateplení, výměny opláštění, re-branding, montované konstrukce Jsme zastoupením společnosti Saprem, s.r.o. pro Českou republiku, výrobcem spolehlivých světlovodů SUNWAY

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Prodej: -mobilní telefony PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -příslušenství k mobilním telefonům. Prodej a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Prodej na splátky. Návrhy, realizace, prodej, servis: -počítače -monitory -tiskárny. Prodej a servis mobilních telefonů. Záruční a pozáruční servis všech značek. Prodej příslušenství ...

Digitalsys s.r.o. se zaměřuje na prodej výpočetní techniky, kamerových a pokladních systémů a síťových prvků.

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

MB servis se zaměřuje na servis malých domácích spotřebičů, elektroniky a provádí také pozáruční opravy s výjimkou televizorů, počítačů a telefonů.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

EDARO SERVIS s.r.o. se zaměřuje na servis výpočetní techniky a prodej počítačových sestav, notebooků a spotřebního materiálu.

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

FORTE technik s.r.o. se specializuje na servis centrálních a decentrálních střídačů SolarMax a na montáž, opravy a revize elektrických zařízení.

VERY GOODIES a.s. se zaměřuje na prodej, pronájem a provoz nápojových a prodejních automatů.

VERY GOODIES a.s. se zaměřuje na prodej, pronájem a provoz nápojových a prodejních automatů.

Společnost APIQA s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy počítačů a notebooků a tvorbu webových prezentací na míru.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.