KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost ELEKTROBOSS s.r.o. se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, strukturované kabeláže, videotelefony, hromosvody, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost ADS Technologies s.r.o. se zaměřuje na oblast průmyslové automatice a úsporu nákladů, dodává elektrické zařízení, regulované pohony a provádí opravy a modernizace.

Společnost Aku Energy s.r.o. výzkum, vývoj, výrobu a prodej různých druhů baterií, akumulátorů a nabíjecích zařízení.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Společnost LIGHTINGPRO s.r.o. se zaměřuje na návrhy a dodávku svítidel, zakázkovou výrobu atypických svítidel a měření hladiny osvětlení.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Simon Media - Váš průvodce světem multimédií. Jsme videoprodukce z Plzně. Mimo to se zabýváme 2D i 3D grafikou, drony, livestreamem a technickým kreslením. Jsem svatební kameraman z Plzně.

Jan Weber se zaměřuje na výrobu elektroniky na zakázku, osazování desek, připravuje kabeláž a opravuje DPS.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Firma PH Records provozuje nahrávací a postprodukční studio se zaměřením na nahrávání skladeb.

Společnost alvaPRO s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu interiérových světel a atypických svítidel.

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

Lucie Marková půjčuje na různé oslavy a svatby Instax, prodává alba a rámečky na fotografie Instax, kolíčky a různé cedulky do svatebního fotokoutku.

Firma Arova servis s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčových skříní pro nízké napětí (NN). Typová provedení jsou tvořena dle připojovacích standardů českých distributorů elektrických energií. Elektroměrové rozvaděče ES1 - ES21: - stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech - elektroměrové rozvaděče - přímé, nepřímé ...

Craftgen provádí výrobu, prodej a servis generátorů koloidního stříbra.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost SME ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačního materiálu pro firmy i domácnosti. Jedná se například o hromosvody, lišty, žárovky, nářadí, vypínače, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

Showroom Lenovo ve Zlíně. Autorizovaný prodej, specializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Záruční a pozáruční servis Lenovo. Jsme autorizovaným partnerem společnost NVIDIA pro prodej DGX systémů — superpočítačů. Návrh, dodávka: - kompletní IT infrastruktura. Zákazníky jsou státní ...

Dodavatel měřících přístrojů a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínské techniky a průmyslové elektrotechniky. Prodej, servis a kalibrace měřících přístrojů SONEL a LUMEL.