KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Firma JIŘÍ RESL - S K mont. s.r.o. působí na trhu již od roku 1991. Zabýváme se realizací dodávek a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí jako jsou zařízení restaurací, penzionů, hotelů, kuchyní, výrobních hal, fitnesscenter, bytových jednotek a sociálních zařízení. Dále se zaměřujeme na pravidelné prohlídky a revize ...

UNI HOLDING CZECH 2010 s.r.o. provádí pozáruční servis všech IPhone mobilů. Provozovna: Novinářská 3178/6, 702 00 Moravská Ostrava

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

Společnost EZONT se zaměřuje na zabezpečení objektů pro zabránění nechtěného pohybu v prostorách. Zabezpečení realizuje prostřednictvím požárního systému, videotelefonu, biometrie, datových sítí, kamerovým systémem, elektronickým plotovým systémem a mnoha dalšími způsoby.

Počítače-Olomouc.cz se zaměřuje na stavbu nových počítačů, opravy, servis, čištění, přeinstalaci systému, instalaci aplikací a mnoho dalšího. V případě potřeby opravy počítače nebo notebooku je výhodou telefonická konzultace a doprava v rámci Olomouce zdarma.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Společnost IT BŘECLAV s.r.o. se zaměřuje na oblasti správy IT, online marketing a web design. Činnosti společnosti zahrnují například kontrolu zabezpečení, zálohování dat, antivirová ochrana a mnoho dalšího Společnost IT BŘECLAV s.r.o. má i e-shop, kde prodává například počítače, notebooky a příslušenství. Adresa provozovny: Náměstí T. G. ...

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Společnost MOBILY SPURNÝ s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis mobilních zařízení různých značek. Mezi služby společnosti se řadí výměna displejů, baterií, skel, USB konektorů a prodej příslušenství. Provozovna: Masarykova třída 900/5, Olomouc

Společnost se věnuje počítačovým službám, provozuje bazar a poskytuje servis. Všechny své činnosti dělá kvalitně a se zárukou.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Mgr. Lubomír Soldán se zaměřuje na grafický design, tvorbu videí, animací a na marketing a fotografování.

E-shop se svítidly pro obyvák, kuchyni, jídelnu, ložnici, koupelnu a dětský pokoj. Venkovní osvětlení. Stropní, nástěnná, bodová a LED svítidla, stolní a stojací lampy, žárovky. Možnost osobního vyzvednutí objendávky.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Velkoobchod, e-shop: - příslušenství k mobilním telefonům.

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Petr Zápeca se zaměřuje na prodej, montáž a servis spotřební elektroniky, servis televizí a na instalace satelitního vysílání.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál, jističe -zásuvky, stykače, vypínače, spínače -pojistky, objímky, vidlice, relé, zářivky -žárovky, hromosvodní materiál.

Růžena Drobniaková se zaměřuje na prodej a pronájem stylových MP3 jukeboxů a jejich aktualizaci.

To nejlepší z české rally od roku 1999: -rally video, produkce DVD -sestřihy pro posádky -on-board kamery.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

Prodej, servis, e-shop: - výpočetní technika - kancelářská technika - kancelářské potřeby - kancelářský nábytek - školní nábytek