Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Ozvučení firemních večírků, svateb a plesů. Pořádá - kulturní akce - DJ na svatbu - DJ na večírek - moderátor diskoték - ozvučení diskoték - kompletní vybavení diskoték a klubů.

Velkoobchod, maloobchod: - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - elektroinstalační materiál - kuchyňské potřeby

Prodej, e-shop: - počítače - spotřební elektronika - telefony

Bazar, výkup a prodej - domácí spotřebiče - elektro - elektronika.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty

Prodej, oprava, servis: - spotřební elektronika - televize

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Reklamní agentura. Prodej: - velkoplošné LED obrazovky

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Montáž, oprava, servis: - optické sítě - strukturovaná kabeláž - plošné ozvučení - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalace

SAT & AUDIO SERVIS f.o. Montáž a servis: -zabezpečovací zařízení -satelitní, anténní a digitální rozvody -satelitní technika -TV a rozhlasové antény -digitální rádio -digitální satelit -rozvody pro počítačové sítě a pro internet. Prodej: -spotřební elektronika včetně montáže -kamery a kamerové rozvody -domácí kino a ...

Služby: -výroba a zpracování videozáznamů

Prodej, opravy, servis - spotřební elektronika - televize, DVD - mobilní telefony - PC, počítače - fotoaparáty - pračky, sušičky - ledničky - sporáky.

Opravy televizorů v Kolíně všech značek starších CTR, tak nových LCD, Plasma, LED. Montáže antén a společných anténních rozvodů, měření signálů. Montáž a nastavení satelitních přijímačů. Prodej anténní a satelitní techniky.

Prodej, opravy, servis: - digitální video i audio techniky - autorizovaný servis elektroniky zn. PANASONIC, JVC, PHILIPS, ONKYO, JAMO - centralizovaný servis videokamer JVC, navigací a DVD CAR systémů Panasonic - prodej výrobků osobní péče pro ženy a muže zn. PANASONIC.

Maloobchod, prodej, e-shop -elektrospotřebiče -televizory, DVD, HIFI -počítače, PC -fotoaparáty.

Maloobchod, prodej, výdejní sklad pro e-shop: - chladničky, ledničky, pračky, myčky, mikrovlnné trouby, vysavače, kuchyňské spotřebiče, svítidla, elektro materiál, televize, videa, videokamery, hifi věže, vestavěné spotřebiče. Kamenná prodejna: - michael.pce@michaelelektro.cz E-shop: - info@michaelplaza.cz Sídlo v Hradci ...

Prodej: - kvalitní elektrospotřebiče se zajištěným servisem a dopravou k zákazníkovi. Firma MICHAEL, spol. s r.o. patří do celoevropské sítě odborných elektroprodejen Euronics, což je jistě zárukou kvalitní nabídky zboží, solidních cen a jistotou souvisejících služeb.

Prodej, maloobchod: -televize -audio -video -satelitní technika -chladničky -mrazáky -elektrické a plynové sporáky. Servis: -veškerá elektronika včetně televizí. Montáže a nastavení: -satelitní -klasické antény.

Služby: -technické zabezpečení kulturních a společenských akcí -osvětlení -ozvučení -zastřešení

Prodej: -audio -video -satelity -televize -hifi. Prodej: -sporáky -chladničky -mrazáky -pračky -vestavěné spotřebiče -drobné elektrospotřebiče. Bezdrátové připojení k internetu.

Maloobchod, Velkoobchod prodej: -náhradní dílů. Autoservis: -karosářské práce -Čištění a plnění klimatizace -pneuservis -výměna brzdových systémů -výměna tlumičů -veškeré mechanické práce -opravy startérů a alternátorů -výměna a nebo lepení autoskel -diagnostika motorů u všech typů osobních a užitkových vozidel. ...