Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Herecká a castingová agentura. Výroba audiovizuálních děl.

Specializujeme se na projektování, instalaci osvětlovací, zvukové a projekční techniky včetně záručního i pozáručního servisu.

Služby: -ozvučení -audio-video -zvukové převody -videozáznamy -skenování -servis elektroniky, Nikon, PC, NB

Oprava, servis, montáž, prodej: -televizory -satelitní systémy -videa -audio technika -rádia -kuchyňské výrobky bílé. Autorizovaný servis - Philips. Maloobchod, prodej: -televizory -VCR -audio.

Oprava, servis, montáž, prodej: -televizory -satelitní systémy -videa -audio technika -rádia -kuchyňské výrobky bílé. Autorizovaný servis - Philips. Maloobchod, prodej: -televizory -VCR -audio.

Velkoobchod: - zábavná pyrotechnika - celoročně - malé ohňostroje dle objednávky na jedno zapálení - součástky - SMD odpory, kondenzátory Opravy: - elektronika - televizory, videa - elektrospotřebiče - počítače Montáž: - elektroinstalační práce, revize - zednické práce

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Prodej - televizory, projektory, rádia, DVD a CD přehrávače.

E-shop, internetový prodej, obchodní dům: - elektronika - elektrospotřebiče - počítače - fotoaparáty - videokamery - zahradnické potřeby - kutilské potřeby.

Ozvučení a technika na hudební akce a přednášky. Kapela na plesy.

Instalace a prodej zabezpečovací, projekční, ozvučovací a kamerové techniky.

Prodej a pronájem elektroniky, kancelářské techniky a bílého elektra.

Projekční práce audiotechniky. Stavba hudebních režií.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Výroba, půjčovna, prodej, servis: -dálkově ovládané kamerové hlavy -filmová osvětlovací technika: -HMI*, TUNGSTEN trubice -podvodní světla, LIGHTING STRIKE -filmová pohybová technika: -kamerové vozíky -kamerové jeřáby -filmová kamerová technika

Audiovizuální technika: -mikrofony, mikroporty -sluchátka, průvodcovská technika ELAC -reprosoustavy -high-end.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Panasonic. Domácí zábava: -DVD -televizory -systémy domácího kina -video Audio: -minisystémy, mikrosystémy -radiomagnetofony s i bez CD -osobní CD přehrávače -osobní kazetové přehrávače -SD přehrávače -digitální a kazetové záznamníky -radiobudíky -přenosná rádia -sluchátka, reproduktory, mikrofony

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -audio-video -elektrospotřebiče -ledničky, mrazáky, fritézy, roboty, kávovary, holicí strojky. Servis: -pračky, myčky, elektrické sporáky, zásobníky vody.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - antény - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - ozvučovací systémy

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové ...

Ozvučení, osvětlení a kongresová technika na akce.

Ozvučení a moderování společenských a kulturních akcí - svatební oslavy - diskotéky