Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Maloobchod, prodej: -černá technika: -televizory, videorekordéry, videokamery, DVD, hifi-věže, autorádia -radiomagnetofony, domácí kino -bílá technika: -chladničky, mrazničky, pračky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče, vestavné -ostatní spotřebiče a doplňky.

Nahrávací studio: -realizace hudebních projektů -tvorba zvukových a obrazových reklamních kampaní.

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

Prodej - elektronika - elektrické spotřebiče - osvětlení.

Akustické studio: - stavba profesionálních, společenských a domácích reproduktorových soustav, jejich upgrade (tuning) - oprava, úprava, servis audio technika.

Značkové, kvalitní oblečení, doplňky a elektronika které je dostupné pro všechny. Prodej autosedaček, dětských postýlek, odrážedel, trampolín, komponent pro maminky a mnoho dalšího.

Osvětlení Ozvučení Orientální břišní tanec - výuka Kurzy - semináře Výuka hudby - soukromé lekce hry na kytaru - doprovodná kytarakurzy bubnování - hra na arabský buben, darbuku Vystoupení - profesionální břišní tanečnice FATIMY plesy, svatby, narozeninové párty program ROBÁTKA - ...

Prodej, e-shop: - počítače a komponenty - tiskárny - elektro - hry, hračky - kancelářské potřeby - smíšené zboží.

Produkce televizních přenosů. Výroba propagačních materiálů. Pronájem televizní techniky.

Prodej - MP3 přehrávače Prodej - digitální fotoaparáty Prodej - mobilní telefony - audiozáznamníky Prodej - kancelářské potřeby Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Návrhy, www prezentace Instalace, správa - počítačové sítě

Prodej: -hudební nástroje -audio i video kazety -CD, MC -gramofonové desky -noty, notový materiál -VDK nahrané i čisté.

Výhradní distribuce japonské značky Kenwood a amerických značek JBL car a Infinity car na českém trhu. Hi-Fi Stodola velkoobchod, montážní středisko a servisní centrum. Prodej: - autorádia - multimédia - zesilovače - reproduktory

Společnost soundformation se zabývá především pronájmem a servisem světelné a zvukové techniky ale také technickou podporou klubů, diskoték restaurací a jiných podniků. Jsme schopni zajistit jednorázové i dlouhodobé pronájem techniky včetně odborného personálu a realizaci akce na klíč libovolného rozsahu. Pro jednorázový i opakovaný pronájem ...

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

Audio, video servis. Opravy: - televizory, videa, černá technika.

Servis: - spotřební elektronika se specializací na LCD a plazmové televizory a monitory.

Prodej, dovoz: - osobní automobily. Prodej: - příslušenství k MP3 přehrávačům - příslušenství k mobilním telefonům. Reklamní služby.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

Prodej elektro: - velké spotřebiče - malé spotřebiče - televize, audio, video - počítače, příslušenství - dílna, zahrada: - vrtačky - pily - sekačky.

Zajišťujeme dodávky, montáže a opravy rozhlasových zařízení, reproduktorů i rozhlasových ústředen.