Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Prodej, montáž, servis, oprava: -ozvučovací a rozhlasová technika (rozhlasové ústředny, mixážní pulty, zesilovače, reproduktory, regulátory hlasitosti, reproboxy, mikrofony, konektory) -satelitní technika -telefonní pobočkové ústředny ALPHATEL -regulace teplovodních otopných systémů -HF sady -autorádia, rádia -tuning.

Touringová agentura. Nahrávací studio. Ozvučení akcí. Nahrávací studio: Slezské divadlo Opava Horní náměstí 13 Opava

Online prodej profesionální ozvučovací, studio a dj techniky. V našem e-shopu naleznete širokou nabídku koncových zesilovačů, mixážních pultů, reprosoustav, cd přehrávačů gramofonů a další techniky pro kapely, hudebníky i dje.

E-shop, Velkoobchod: -profesionální osvětlovací, ozvučovací, zobrazovací a laserová technika: -pro TV, film, divadla, koncerty, diskotéky -výstavní expozice, doprovodné akce. Prodej, distribuce, servis, leasing, montáž, instalace. Výhradní zastoupení renomovaných světových výrobců pro ČR a SR

Prodej, montáž, servis: - elektroinstalačního materiálu, - elektrospotřebičů, - spotřební elektroniky, - svítidel, - elektrického ručního nářadí BOSCH. Montáž - domovních a průmyslových elektroinstalací, - elektronických zabezpečovacích systémů EZS, - elektronických protipožárních systémů EPS, - kamerových systémů CCTV, - ...

Firma Mediaport Pro s.r.o. se zabývá prodejem profesionální audio a video techniky.

Prodej, servis: - světelná, zvuková technika do klubů, divadel, diskoték - potřeby pro diskžokeje, hudebníky. Programové a technické zajištění: - konference - prezentační akce - koncerty - party - rozhlasové pořady - módní přehlídky. Umělecká agentáž.

Prodej: - spotřební elektronika - telekomunikační zařízení - měřící přístroje.

Nabízí: -profesionální mobilní ozvučování a osvětlování kulturních, společenských, sportovních a zábavních akcí širokého rozsahu. Pronájem: -aparatury -práce zvukařů a osvětlovačů -light design -další služby v oboru.

NTBservis Servis notebooků, LCD televizí, LCD monitorů a další výpočetní techniky a elektroniky. Prodej náhraních dílů. Výkup nefunkčních a poškozených notebooků, LCD TV a LCD monitorů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelná, zvuková technika pro: -diskoteky, bary, kluby, divadla, domy kultury a pod. Prodej: -zastoupení značek pro ČR: -PR Lightin, ADS, Work, Globaltruss -distribuce značek: -Pioneer, Denon, Technics, Numark, ... Servis, instalace, pronájem světelné a zvukové techniky.

Prodej, maloobchod: - antény - TV, televize - satelity.

OPRAVY TELEVIZORŮ NA POČKÁNÍ Opravy, servis, prodej, montáž: -spotřební elektronika -televizory -plynové sporáky -kotle -satelity -videa -pračky -sporáky Prodej: -radioamatérské součástky.

Zastoupení rakouské firmy MTC pro ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž, oprava: - elektronika - autorádia MTC - reproduktory. Oprava, servis: - elektronika.

ETC-Electronics & telecommunications. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - telefonní ústředny (včetně rozvodů) - koncová zařízení (faxy, telefonní přístroje, telefony, modemy) - počítačové sítě, intranet, Internet - domácí komunikační systémy, domácí audio-video telefon (domofony) - elektronická vrata.

Prodej a servis elektroniky a domácích spotřebičů, televizorů, chladniček a praček. Nabídka sodastreamu.

Internetový odchod s elektronikou a příslušenstvím, V naší nabídce najdete televizory, mobilní telefony, pevné disky, externí disky a také audio video, mobilní a PC příslušenství. Kvalitní služby a zajímavé ceny pro Vaši spokojenost.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektronika -bílá technika -elektrické spotřebiče.

E-shop: - domácí spotřebiče - elektronika - bílé zboží - foto

High-End Audio Studio: -dovoz a prodej špičkové audiotechniky návrh audio systémů a sestav domácího kina -ozvučení komerčních prostor (restaurace, obchody, fitness, atd) -upgrade a rozšíření audio sestav -přímý prodej převážné většiny audio komponentů, mající zastoupení v ČR -individuální dovoz nestandardních ...

Prodej: - video a audio techniky - vybavování televizních a postprodukčních pracovišť.

E-shop, prodej: - elektronika značky Sencor - kávovary - rychlovarné konvice - žehličky - televize - vysavače

Maloobchod, prodej: - elektronika - audio a video technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony.

Prodej: - elektrospotřebice - elektro.