Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Elektroservis. Opravy, servis elektro: - televizory, TV - zesilovače.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Prodej a pronájem profesionální světelné, zvukové i projekční techniky. Kompletní zajištění akcí.

Distribuce: - auto ID produkty s čárovým kódem. Značky: - Motorola - Zebra - Datamax - Datalogic. Školení v oblasti informačních tehcnologií.

Zabýváme se prodejem, servisem a pronájmem osvětlovací, ozvučovací a projekční techniky.

Dodávka, prodej: -ozvučení měst a obcí -rozhlasové ústředny -ozvučení kostelů -školní elektronika -speciální elektronika (mixážní pulty apod.).

Nabídka: - technické zajištění hudebních koncertů, festivalů, plesů a společenských akcí.

Neověřeno Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - audio, video technika - bílá technika (lednice, mrazáky, sporáky) Noční klub

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Multimediální systémy: - lokalizace multimediálních CD- Romů - multimediální prezentace - zpracování audio materiálů - zpracování video materiálů - výroba DVD-Video, DVD-Rom - grafický desighn.

Prodej: -černé elektro -bílé elektro -kancelářská a výpočetní technika -foto, video -mobilní telefony -energie. Fotoateliér: Náměstí T.G. Masaryka 1 (vchod z ul. Palackého) 544 01 Dvůr Králové nad Labem tel.: 499 622 258 Sídlo firmy: Trocnovská 1481 Dvůr Králové n/L PSČ 544 01

CD Klub, videopůjčovna. OTEVÍRACÍ DOBA: PO - PÁ 16:00 - 18:00 SO 9:00 - 12:00.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Hudební vydavatelství: -digitální záznam v profesionální kvalitě studiově nebo živě během koncertu -výroba kompaktních disků (CD) nebo kazet (MC) -možnost využití nahrávacího studia.

Hudební a reklamní servis: -hudba k svatebním obřadům -sestavení a zajištění hudební produkce k různým příležitostem podle požadavků klientů -produkce a vydání CD, CD-ROM, DVD -výroba rozhlasových spotů -cenově dostupné spoty -profesionální spoty.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

Kompletní služby v oblasti duplikace CD a DVD.

Opravy: -televize -rádio -elektronika. Prodej: -televize -elektronika.

Prodej: - LP, CD, videokazety - spotřební elektronika.

Autorizovaný servis SONY, spotřební a profesionální technika: - MiniDisky - DAT magnetofony - CD přehrávače - Discmany - Kazetové magnetofony - Tunery - Diktafony - Walkmany - Zesilovače - Věže